Hirdetés
. Hirdetés

Csökken a Windows Home Server ára

|

30 százalékkal olcsóbb lesz a kis cégeknek szánt rendszer.

Hirdetés

Jelentősen - 30 százalékkal - csökkenti a Microsoft a cég partnerei számára az egy évvel ezelőtt bevezetett Windows Home Server árát - írják a megoldás fejlesztői blogbejegyzésükben. Így egy gyors netes keresés alapján akár már 100 dollárnál (körülbelül 20 ezer forint) kevesebbért is beszerezhető lesz géppel együtt a szoftver, amelyet főként az otthoni felhasználóknak és a kis cégeknek fejlesztettek ki. A Windows Home Server fő erőssége, hogy kezelése és működtetése egyszerű, így nem igényel mélyebb informatikai tudást. Legfontosabb két szolgáltatása a biztonsági mentések kezelése, illetve a gépek közötti fájlmegosztás. Emellett a szoftver segítséget nyújt a hálózat biztonságos konfigurálásában is.

 

winhomeser.jpg
 

 

A Windows Home Server árcsökkentése jó hír lehet a 10 főnél kevesebb számítógéppel rendelkező kisvállalatok számára, akik nem engedhetnek meg maguknak egy külön szervert, viszont a fájlmegosztásról és a biztonsági mentésről nem kívánnak lemondani.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.