Csoportmunkához bérelhető infrastruktúra az Inviteltől

|

Az Invitel Távközlési Zrt. október 19-én egy új szolgáltatással bővítette termékpalettáját. A NetWork néven futó infokommunikációs alap-infrastruktúra, elsősorban vállalatok számára teszi lehetővé az integrált, együttműködést támogató megoldások használatát.

Az eszköz-, és szoftverberuházást nem igénylő, csomagban vásárolható szolgáltatások között szerepel a valós idejű videós kommunikáció, a munkatársak időbeosztását követő közös naptár, vagy a közös webes munkafelület. Az Invitel NetWork fő célcsoportját a kis- és közepes méretű vállalatok képezik.

Az Invitel NetWork szolgáltatásai közül az Exchange a legismertebb, amely a levelezéshez kínál felületet, három eszközön. Együttműködik az Outlook levelezőprogrammal, de a levelezés mobilon és a weben is elérhető. Mivel a rendszer a levelezésen túl közös naptárakat is kezel, a megoldással a csoporttagok teendői és időbeosztása is egyszerűen szervezhető. Havidíjas konstrukcióban, egy éves hűségidővel 2 490 forintos havidíjjal vehető igénybe a legolcsóbban ez a szolgáltatás.

A csoportmunka 2.0-ás verzióját a SharePoint jelenti. Havi 2990 forintól igénybevehető és ezért a világ bármely pontjáról elérhető közös felületet biztosít a vállalati dokumentumokkal kapcsolatos munkához. A biztonságos, webes felületen őrzött dokumentumokat az arra jogosult felhasználók elérik és szerkeszthetik is anélkül, hogy saját verziót kellene elmenteniük.

A legkedvezőbben, havonta 5990 forintos áron elérhető Meeting használatával sokszor az utazásokra szánt kiadások is csökkenthetőek. A webkonferencia-funkciónak segítségével, egymástól több száz kilométerre lévő résztvevők saját irodájukban ülve vehetnek részt a beszélgetésben. A webkonferenciával párhuzamosan ebben a virtuális tárgyalóban a táblázatok, elemzések is bemutathatók és szerkeszthetők. A szolgáltatás segítségével valós időben együtt lehet áttekinteni a vállalati információkat, de online prezentációk megtartására és belső tréningek levezetésére is alkalmas.

Az Auto Save havi 1690 forintért az adatmentést teszi önműködővé. A NetWork Auto Save a háttérben fut a számítógépen, és folyamatosan menti a változó és újonnan létrehozott fájlokat az Invitel biztonságos tárhelyére, internetes kapcsolaton keresztül.  Ha egy notebook-ot ellopnak, ha a merevlemez meghibásodik, akkor erről a webes tárhelyről egyszerűen visszaállíthatók az adatok.

Az Invitel NetWork-kel olyan havidíjas infokommunikációs szolgáltatáscsomagot kínál, amelynek egyes elemei külön-külön is választhatók.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.