Hirdetés
. Hirdetés

Csúcsmobil a Sony Ericssontól

|

Októberben C905 néven, 110 ezer forint körüli áron dobja piacra minden földi jóval felszerelt telefonját a japán-svéd gyártó.

Hirdetés

A Sony Ericsson azon gyártók sorába lépett, amelyekkik minden extrával felszerelt mobiltelefont dobtak a piacra: a Cyber-Shot C905-ös készülék amellett, hogy a világ első, 8,1 megapixeles kamerás telefonja, Wi-Fi kapcsolattal rendelkezik, beépített GPS segít a tájékozódásban, kijelzője pedig 2,4 hüvelykes (a P sorozatú Sony Ericsson okostelefonok képernyőméretével megegyezően). A készülékhez ICT-60 néven egy tévés kábelt is készítettek - ezt külön tartozékként értékesíti a gyártó. Németh Viktor, a magyarországi Sony Ericsson kereskedelmi vezetője szerint egy ilyen nagy felbontású kamerával felszerelt telefonhoz csakis szélessávú hálózati kapcsolat dukál, vagyis a készülék HSDPA-képes.

A budapesti sajtóeseményen több, belépő szintű, 30 ezer forint körüli készüléket is bejelentettek, ilyen lesz például a J132-es vagy a K330-as. A játékosoknak az F305-ös készüléket kínálják, mellyel a Wii által kitalált, mozgásérzékelésen alapuló megoldást viszik tovább Motion Gameing néven.

Érdekesség a svéd-japán gyártótól, hogy piacra dobnak két USB-s modemet is. Az MD400 és az MD400g között az a különbség, hogy az utóbbiba egy GPS chipet is szereltek. A két USB-s modem HSPA technológiára épül, internetezéskor 7,2 Mb/s le- és 2 Mb/s feltöltési sebességet lehet velük elérni. A kis modemek további érdekessége, hogy M2 Memory Stick Micro és microSD kártyaolvasóval szerelték fel őket. Áruk a magyar kereskedelmi igazgató szerint 40 ezer forint körül alakul majd.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.