Hirdetés
. Hirdetés

Csúcsragadozóval bővül a Huawei tabletes termékcsaládja

|

A MatePad Pro első ránézésre az Apple iPad Prójára hasonlít.

Hirdetés

Hirdetés

Ha hinni lehet a kiszivárgott képeknek, a Huawei tabletes termékvonala hamarosan egy prémium eszközzel bővül, amely MatePad néven fut majd.

A kínai gyártónak már van egy tabletes termékvonala MediaPad név alatt, és ez bővülne ki a csúcsszintű új eszközzel.

A kiszivárgott fotók divatos tervezési megoldásokról árulkodnak: a keret rendkívül keskeny, és a kamera a kijelzőn kialakított lyukban foglal helyet.

A tablet elölről az Apple iPad Prójára hasonlít, de van egy fontos eltérés: a lyukkamera. Ez a Huawei-modell lehet az egyik első olyan tablet, amelyik ezt a fajta kameramegvalósítást alkalmazza, bár a keret nem olyan vékony, hogy ne lehetett volna ide beépíteni az előoldali kameraegységet. 

A képek tanúsága szerint a tablet hátoldalán két kamera és egy LED vaku is helyet kapott.

Almás hatást tükröz a Huawei M-Pen stílusa is, amely az Apple Pencilre emlékeztet. 

Egyelőre nem tudni, hogy a Huawei Androiddal és Google appokkal adja-e ki a csúcstabletet, vagy inkább saját fejlesztésű szoftvert telepít az eszközre.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.