Hirdetés
. Hirdetés

Csúcsszintű arcfelismerőt kap a Samsung Galaxy S10

|

Ezenkívül képernyőbe épített ujjlenyomat-leolvasóval is ellátják az új csúcsmobilt.

Hirdetés

Hirdetés

Minél közelebb jutunk a Samsung Galaxy S10 megjelenéséhez, annál több a találgatás jelenik meg az eszközzel kapcsolatban.

Az egyik hír szerint a Samsung állítólag feladta azt a tervét, hogy íriszszkennert épít az eszközbe, és inkább a korábbi csúcsmodellek arcfelismerő rendszerének továbbfejlesztésére konceltrál.

A Galaxy S10-ben a Samsung a várakozások szerint egy olyan modult fog tartalmazni, amely meglehetősen hasonlít az iPhone X-ére: ez a rendszer technikailag lehetővé teszi a háromdimenziós arcfelismrést, ami sokkal pontosabb, gyorsabb és biztojnságosabb megoldás. Egy a technológia sokkal rugalmasabb lenne, mint a mostani, amely meghatározott mennyiségű fényt igényel az arc szkenneléséhez.

Egy másik hír szerint a Galaxy S10-ben a 3D arcfelismerőt egy képernyőbe épített ujjlenyomatleolvasó egészíti ki. Erről is régóta pletykálnak, de idáig a a Samsung technológiája állítólag nem volt megfelelő tömeggyártásra.

A tizedik évforduló megünneplésére szánt új Samsung-csúcsmodelt valamikor a jövő év elejére várják. A megjelenés legvalószínűbb időpontja 2019. Januárja.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.