Hirdetés
. Hirdetés

Csúszik a Nexus S Ice Cream Sandwich-frissítése

|

A Google felhasználói panaszok miatt menet közben függesztette fel az Android 4.0-ás verziójának frissítését.

Hirdetés

Google Nexus S
Google Nexus S

Az androidos készülékek tulajdonosai gyakran panaszkodnak arra, hogy csak lassan és komoly nehézségek árán tudják letölteni a Google operációs rendszerének legújabb verzióit. Most épp a Nexus S-felhasználók vannak soron: a Google kedden jelentette be, hogy a sorozatos ügyfélpanaszok miatt „felfüggeszti" az aktuális Ice Cream Sandwich frissítést.

A TechCrunch értesülései szerint az operációs rendszer update-jét követően több Nexus S tulajdonos is komoly problémákat tapasztalt: többek között térerőgondokra és drasztikusan csökkenő üzemidőre panaszkodtak. A Google „a kapott adatok elemzését követően" dönt arról, mikor folytatja a frissítést.

A fenti hír remekül demonstrálja az androidos eszközök használatával kapcsolatos problémákat. A Nexus S a Google csúcstelefonja: a cég szakemberei a szoftver és a hardver kifejlesztésében is nyakig benne voltak. Habár a Samsung gyártósorain készül, ez mégis egy valódi Google-telefon, ami a Google operációs rendszerét használja, és a frissítéseiért is a Google mérnökei felelnek. Ha ők sem képesek arra, hogy hiba nélkül zavarjanak le egy ilyen rutinprocedúrát, mire számíthat az a felhasználó, aki valamilyen külső gyártótól származó készüléket használ?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.