Hirdetés
. Hirdetés

CW Akadémia: Digitalizálás (szkennelés) a gyakorlatban tanfolyam

|

Az üzleti, szervezeti (közigazgatásbeli) dokumentumok értékét az általuk hordozott információ (számla összeg, szerződések adatai...) jelenti, ezért digitalizálásuk speciális követelményeket támaszt a szkennerekkel, illetve a szkennelési folyamattal szemben.

Hirdetés

CW Akadémia: Szkennelés a gyakorlatban, digitalizálás mesterfokon tanfolyam

Hirdetés

Egy vállalat vagy szervezet sikere az általa előállított termékek és/vagy szolgáltatások minőségén, az ügyfélkapcsolatokon, az ügyfelekkel történő kommunikáción, illetve az üzleti folyamatok működési hatékonyságán múlik - ehhez kínál tanfolyamok a CW Akadémia.

Emelkedjen ki szakmájában: a tanfolyam vizsgával és tanúsítvánnyal zárul és a sikeres vizsgát tevők szakmai névjegyzékbe kerülnek.

Az üzleti vagy közigazgatási dokumentumok értékét az általuk hordozott információ (számla összeg, szerződések adatai...) jelenti, ezért digitalizálásuk speciális követelményeket támaszt a szkennerekkel, illetve a szkennelési folyamattal szemben.

Az üzleti (szervezeti) dokumentumok esetében a megfelelő szkennelésen túl lényeges szempont, hogy a digitalizálás általában a szervezetek fontos üzleti folyamataihoz kapcsolódnak, ezért az előállított képek hatékony kezelésére (felhasználás, tárolás, visszakeresés, megfelelő folyamathoz rendelés...) is különleges figyelmet kell fordítani.

Szkennelés a gyakorlatban tanfolyam

A CW Akadémia képzésének célja, hogy a résztvevők számára betekintést adjon a szkennerek gyorsan fejlődő világába és megismertessen a szkennelés költségeivel, hasznaival, szervezeti helyével, szerepével a folyamatokban, illetve a legjobb gyakorlatokkal.

A Digitalizálás mesterfokon vizsgával és névjegyzékbe kerüléssel zárulhat. (Digitalizálás szakértő névjegyzék a DWP Portállal együttműködésben: Digitalizálás szakértő névjegyzék >>>) - A Papírmentes Koalíció támogatásával.

Szervező

A CW Akadémia szintén évekre visszamenő tapasztalattal rendelkezik gyakorlati szakmai képzések kialakításában, megszervezésében és vizsgáztatásban. A CW Akadémia márkához kötődik az üzleti folyamat és adminisztráció szakmai ismeretek sztenderdizációja, egységesítésének elindítása, illetve a szakmai szakértők névjegyzékének kialakítása és működtetése.

Képzési tematika - Szkennelés a gyakorlatban, digitalizálás mesterfokon tanfolyam

- A szervezetek és a digitalizálás - a kritikus munkafolyamatok digitalizálási igényeinek áttekintése. Adatgyűjtési lehetőségek a tervezéshez, monitoring és visszacsatolás
- A szervezetek típusa digitalizálás szempontjából (kisiroda, iroda, munkacsoport...)
- Dokumentumszkennerek jellemzői, teljes funkcionalitás - a leghasznosabb funkciók
- Dokumentumszkennelési sztenderdek, elvárások (felbontás, színmélység, fájltípusok...)
- A digitális képalkotás napjainkban, fejlődési irányok, mi várható a közeljövőben - és kell-e erre Önnek készülnie?
- A szkennerekkel kapcsolatos hardware tudnivalók
- Digitalizálás és a kapcsolódó rendszerek együttműködése - karakterfelismerés, vonalkód
- Különleges szkennelési feladatok: Széles formátumú digitalizálás, műszaki dokumentációk digitalizálása, könyvdigitalizálás
- Digitális dokumentumok hitelessége, archiválása
- Szkennerválasztási szempontok
- Felhő és mobilszkennelés - csak döntéshozatalnyi ismeretek
- Költségek és hasznok: Támogatás a beszerzéshez és az üzemeltetéshez
- A PDF formátumról részletesebben
- Karakterfelismerés ismeretek, alkalmazási buktatók, sikertippek, merre tart a felismerés? Űrlap-alapvetések, feldolgozás.

Amit tanfolyamunkon kap

- naprakész, rendszerezett tudást, teljes gyakorlati áttekintést a téma jelentőségéről, (költség-haszon elemzés)
- kedvezmény a jelentkezési díjból
- kiemelkedési lehetőséget Önnek: látogatási igazolás, illetve sikeres vizsga esetén tanúsítvány
- vizsgalehetőség (sikeres vizsga esetén szakmai névjegyzékbe kerülés és tanúsítvány)
- szakmai névjegyzékbe kerülés, amellyel előnyhoz juthat a hasonló szakemberekkel szemben
- a legnagyobb szakmai közösséget, akikkel szállító-függetlenül megbeszélheti szakmai kérdéseit, kérheti tapasztalataikat
- cége szabadon használható logót kap a megszerzett tudásról (kompetenciáról), amellyel kedvezően befolyásolhatja ügyfeleit, partnereit, deklarálva, hogy Ön törődik a szervezeti renddel, folyamataival
- jegyzetek elektronikus formában (egy éven keresztül megkapja a legfrissebb jegyzeteket)
- Üzleti folyamat és adminisztráció Magazin >>> előfizetés HUF 4.900,- értékben, elektronikusan, egy esztendőn keresztül
- kedvezmény az Akadémia további tanfolyamairól (kérje tájékoztatónkat: 06/30/600 31 26)

- 2014. december 31-ig: Zöld Iroda Audit >>> a küldő szervezet számára.

Emelkedjen ki szakmájában: a tanfolyam vizsgával és tanúsítvánnyal zárul és a sikeres vizsgát tevők szakmai névjegyzékbe kerülnek. Jelentkezzen MOST kedvezménnyel és Audittal! Szkennelés a gyakorlatban – Jelentkezési lap >>>

Időpont: 2014. december 16., kedd

Helyszín: Canon Hungária Kft. Oktatóterme - Graphisoft Park, Záhony utca 7.

Ellenérték: HUF 39.000,- + ÁFA – A jelentkezési lapon kérjük feltüntetni a választott kedvezményt – köszönjük!

Az Ön kedvezményei (HUF 39.000,- + ÁFA + 10.000,- ÁFA vizsgadíj helyett).:

1.Közigazgatás, egységesen minden időpontban: HUF 9.900,- + ÁFA + HUF 5.000,- + ÁFA vizsgadíj.

2. Korai jelentkezői kedvezmények

Kedvezményes jelentkezés 2014. november 21-ig: HUF 14.900,- + ÁFA (+ HUF 5.000,- + ÁFA kedvezményes vizsgadíj) a fizetendő ellenérték

Kedvezményes jelentkezés 2014. november 28-ig: HUF 19.900,- + ÁFA (+ HUF 5.000,- + ÁFA kedvezményes vizsgadíj) a fizetendő ellenérték

(A jelentkezési / regisztrációs lapon kérjük feltüntetni a kedvezmény jogcímét (közigazgatás vagy korai jelentkező stb.) és mértékét – köszönjük!)

Jelentkezzen MOST kedvezménnyel és Audittal! Szkennelés a gyakorlatban – Jelentkezési lap >>>

Ebéd ellenérték: HUF 2.000,- + ÁFA - ebéd igénylése esetén az étkezés költségét a számlán külön sorban, közvetített szolgáltatásként számlázzuk a tanfolyam díján felül.

A kiscsoportos oktatás miatt a helyek száma korlátozott, jelentkezések elfogadása a beékezések sorrendjében. Amennyiben Önt nem érdekli a képzés, kérjük küldje el munkatársát vagy hívja fel érintett, érdeklődő partnere figyelmét!

A tanfolyamok résztvevőinek elégedettsége miatt lehetségesek változtatások, amelyekről az érdeklődőket, jelentkezőket tájékoztatjuk.

Elérhetőségek
CW Akadémia
Fodor Zoltán
szakmai felelős
Telefon: 06/30/600 31 26
CW Akadémia mail

Hardverek, szoftverek, tesztek, érdekességek és színes hírek az IT világából ide kattintva!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://computerworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.