Hirdetés
. Hirdetés

CW Akadémia: Kkv dokumentumkezelés szakértő

|

A dokumentumkezelés a piacokkal, az ügyfelekkel, az értékesítéssel, a termeléssel, a szervezeti folyamatok működésével, működtetésével kapcsolatos ismeretek jövedelmező előállításának, felhasználásának, "tudománya".

Hirdetés

Kkv dokumentumkezelés szakértő tanfolyam

A dokumentumkezelés a piacokkal, az ügyfelekkel, az értékesítéssel, a termeléssel - és általában – a szervezeti folyamatok működésével, működtetésével kapcsolatos ismeretek jövedelmező előállításának, felhasználásának, "tudománya".

Ez a dokumentumkezelés biztosítja a törvényi megfelelést, az értékesítés növelését a fenntarthatóságon keresztül és, a minőségirányítási rendszer hatékony működését is. Ez a dokumentumkezelés jelentheti a versenyelőnyt vagy gazdasági nehézségek közepette a túlélést.

Mi jó hírt hozunk: nem halat osztogatunk, de képzésünkön meg is tanítjuk halat fogni, megtanítjuk a sikeres, újító dokumentumkezelés és munkafolyamatok mesterfogásait.

Hirdetés

A kérdések, amelyekre választ kaphat tanfolyamunkon:
- Hogyan csökkentheti legegyszerűbben vállalkozásának működési költségeit? Hogyan növelheti üzleti folyamatainak hatékonyságát?
- Egyre szigorodnak az ellenőrzések – hogyan akadályozhatja meg, hogy a NAV többmilliós büntetést szabjon ki cégére?
- Az értékesítés növelése céljából hogyan őrizheti, erősítheti ügyfelei bizalmát? (Napjaink válságában ezen túl egyre fontosabb a piaci szereplők közötti bizalom: győzze meg az partnereit, hogy a törvényeket betartva adminisztrál, Önnél rendben zajlanak az üzleti folyamatok, és hogy cégénél minden egyes dokumentumot meg lehet találni időben!)
- Hogyan győzheti meg egy újabb eszközzel az egyre gyarapodó környezettudatos vásárlókat, hogy az Ön termékét, szolgáltatását válassza? (Minden eladó a bőrén érzi, hogy a vásárlók egyre tudatosabbak, egyre jobban odafigyelnek – nem csak az árra, hanem környezetükre, a fenntarthatóságra is.)

Kkv dokumentumkezelés szakértő tanfolyam

Tanfolyamunk célja, hogy gyakorlati ismereteket, azonnal használható tudást adjon hallgatóink számára munkafolyamatai és dokumentumkezelése területén. Jöjjön el képzésünkre és szerezzen naprakész ismereteket, majd kamatoztassa már másnap a tréningen tanultakat.

Logóval, névjegyzékkel segítjük Önt, hogy Ön és cége, a megszerzett kompetenciákat kommunikálhassa partnerei, vevői, ügyfelei felé!

A Kkv dokumentumkezelés szakértő képzés ismertetése

- bemutatjuk az üzleti környezet és a dokumentumkezelés kapcsolatát,
- melyek a dokumentumkezelés és iratkezelés szabályai, amelyeket minden vállalkozásnak be kell tartani, hogy elkerülje a milliós büntetéseket,
- hogyan működtethető a gyakorlatban egy jó dokumentumkezelési rendszer – hogyan kezeljük a papíralapú és elektronikus dokumentumainkat hatékonyan – és ezek mekkora megtakarítást jelenthetnek,
- melyek a technológia legfontosabb kérdései, amelyek segítenek megalapozott döntéseket hozni,
- bemutatjuk a legfrissebb trendeket, tendenciákat, (mobil- és felhő-technológia gyors áttekintése egyebek mellett),
- rendszerválasztási, bevezetési és működtetési esettanulmányokat ismertetünk,
- válaszolunk az Ön kérdéseire,
- dokumentumkezelést értő szakemberként csatlakozhat Magyarország legnagyobb dokumentumkezelési és iratkezelési szakember-közösségéhez, akiktől később is támogatást kaphat munkája kérdéseiben.

Képzésünk gyártó- és informatikai rendszer-független ismereteket ad.

Kkv dokumentumkezelés szakértő

A tanfolyam vizsgával zárul és a sikeresen vizsgázók szakmai névjegyzékbe kerülnek.

Az IBM Magyarország Kft., és a Canon Hungária Kft., támogatásával, a Papírmentes Koalíció szakmai támogatásával. Együttműködésben a DWP Üzleti folyamat és adminisztráció Portállal.

Időpont: 2014. szeptember 18., csütörtök

Hely: IBM Magyarország Kft., 1117 Budapest, Neumann János utca 1, (INFOPARK, IBM épület)

A helyek száma a terem kapacitása miatt limitált, jelentkezések elfogadása a beérkezés sorrendjében!

FOGLALJA LE HELYÉT: ha adminisztráció elhúzódik, kérjük, hogy JELEZZE fenntartjuk helyét - a papírmunka legyen csak később! (A jelentkezők visszaigazolást kapnak 48 órán belül.)

JELENTKEZZEN MOST! Kkv dokumentumkezelés szakértő >>>

Ellenérték: HUF 39.000,- + ÁFA (+ HUF 10.000,- + ÁFA vizsgadíj)

Az Ön kedvezményei:

1. Ingyenes előregisztráció, kedvezményes jegy

Regisztráljon ingyenesen és kötelezettség nélkül, hogy fenntartsuk a helyét! (Önnek kevesebbe kerül, mert jobban, pontosabban tudunk tervezni.) Ha most regisztrál (2014. július 28-ig), igényének bármikori érvényesítése esetén is csak HUF 14.900,- + ÁFA a fizetendő ellenérték (+ 5.000,- vizsgadíj - HUF 39.000,- + ÁFA + 10.000,- vizsgadíj helyett). Amennyiben Önt nem érdekli, kérjük küldje el munkatársát vagy hívja fel érintett, érdeklődő partnere figyelmét!

Kkv dokumentumkezelés szakértő – Regisztrációs lap >>>

2. Korai jelentkező

Kedvezményes jelentkezés 2014. július 15-ig: HUF 9.900,- + ÁFA a fizetendő ellenérték ((+ 5.000,- vizsgadíj - HUF 39.000,- + ÁFA + 10.000,- vizsgadíj helyett)

Kkv dokumentumkezelés szakértő – Jelentkezési lap >>>

3. Zöld Iroda Audit (Minősítés) és CW Fenntarthatósági Indexbe kerülés

A Zöld Iroda Audit a fenntarthatóság, környezettudatos működés kapcsolatát vizsgálja az adott szervezet üzleti folyamat adminisztrációjával, dokumentumkezelésével. Az átvizsgálás eredménye és megfelelőség esetén a szervezet bekerül a CW Fenntarthatósági Indexébe.

A szervezet az eredményt felhasználhatja értékesítésének növelésére, versenyképességének erősítésére, partnerkapcsolatainak javítására. (Oklevéllel és kommunikációban használható logóval.)

Valamennyi jelentkező számára (a tanfolyami díjon felül): MOST HUF 9.900,- + ÁFA a fizetendő ellenérték (HUF 39.000,- + ÁFA helyett).

Tanfolyam ebéd ellenérték: HUF 2.000,- + ÁFA - ebéd igénylése esetén az étkezés költségét a számlán külön sorban, közvetített szolgáltatásként számlázzuk.

JELENTKEZZEN MOST! Kkv dokumentumkezelés szakértő >>>

Kapcsolat, kérdés, visszajelzés:
Fodor Zoltán
szakmai felelős
fodor.zoltan.skype
30/600 31 26
CW Akadémia mail >>>

Hirdetés
Ügyfélszolgálati változás!
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://computerworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.