Hirdetés
. Hirdetés

CW Akadémia - Legnépszerűbb tanfolyamaink

|

Egy vállalat vagy szervezet sikere az általa előállított termékek, szolgáltatások minőségén, az ügyfelekkel történő kommunikáción, illetve az üzleti folyamatok működési hatékonyságán múlik.

Hirdetés

CW Akadémia – Legnépszerűbb tanfolyamaink

Egy vállalat vagy szervezet sikere az általa előállított termékek és/vagy szolgáltatások minőségén, az ügyfélkapcsolatokon, az ügyfelekkel történő kommunikáción, illetve az üzleti folyamatok működési hatékonyságán múlik.

Hirdetés

A CW Akadémia által megvalósított, vizsgával záruló képzések alapja a hazai előírások és gyakorlat, a nemzetközi irányelvek, sztenderdek alkalmazása, célja új módszertanok és gyakorlatok megismertetése és a mindennapi munka gyakorlati támogatása. Szakmai partner: Papírmentes Koalíció.

A tanfolyamokra történő jelentkezések alkalmával számos jogcímen érvényesíthet kedvezményeket. Ezen túlmenően több tanfolyamra, konferenciára történő egyidejű jelentkezés esetén kérje egyedi ajánlatunkat!

Kérjük, amennyiben nem találja vagy nem biztos kedvezménye mértékében, érdeklődjön telefonon vagy e-mailben: Fodor Zoltán, 06/30/600 31 26, CW Akadémia mail >>>

CW Akadémia - Tanfolyamok
CW Akadémia - Tanfolyamok

Amit tanfolyamunkon kap

- teljes áttekintést az adott tanfolyam témájáról, annak jelentőségéről, (lehetőség szerint költség-haszon elemzés)
- jegyzetek elektronikus formában (egy éven keresztül megkapja a legfrissebb jegyzeteket)
- a megjelölt tanfolyamok esetén vizsgalehetőség (sikeres vizsga esetén tanúsítvány)
- szakmai névjegyzékbe kerülés
- a tanfolyamunkat elvégzett szakemberek, dinamikusan növekvő közössége
- Üzleti folyamat és adminisztráció Magazin előfizetés HUF 4.900,- értékben, elektronikusan, egy esztendőn keresztül
- ellátás igény esetén az oktatás napján
- kedvezmény a jelentkezési díjból

Iratkezelés a gyakorlatban tanfolyam

Mindaddig, amíg jelentősen le nem csökken a szervezeti folyamatokban a papíralapú iratok, dokumentumok használata, szükség van arra, hogy megfelelően menedzseljük ezeket, a növekvő számú elektronikus dokumentummal együtt.

Az iratok, dokumentumok törvényi és egyéb előírásoknak megfelelő kezelése MINDEN szervezet számára KÖTELEZŐ!

A tanfolyam következő időpontja: 2014. szeptember 25. - jelentkezzen MOST!

Iratkezelés a gyakorlatban tanfolyam >>>

Elektronikus számlázás tanfolyam

"Összességében nagyon jók a tapasztalataim a tanfolyammal kapcsolatban. Mivel már rendelkeztem előismeretekkel az elektronikus számlázásról, különösen tetszett, hogy az előadásokon jogi és technológiai vonatkozásban is bemutatták a legfrissebb változásokat. A vizsgatétel pedig izgalmassá és hitelesebbé is tette az oktatást."

A tanfolyam következő időpontja: 2014. szeptember 17. - jelentkezzen MOST!

Elektronikus számlázás tanfolyam >>>

Szkennelés (digitalizálás) mesterfokon tanfolyam

Az üzleti dokumentumok értékét az általuk hordozott információ (számla összeg, szerződések adatai...) jelenti, ezért digitalizálásuk speciális követelményeket támaszt a szkennerekkel, illetve a szkennelési folyamattal szemben.

A tanfolyam következő időpontja: 2014. augusztus 26. - jelentkezzen MOST!

Szkennelés (digitalizálás) mesterfokon tanfolyam >>>

Folyamatszemlélet a gyakorlatban

A képzés célja, hogy a résztvevők számára betekintést nyújtson a folyamatszemléletű működésbe, hogy megismerkedjenek a folyamatszemlélet hasznaival, alkalmazásának lehetőségeivel a szervezetfejlesztésben. A résztvevők valós üzleti helyzetek, esettanulmányok és feladatok segítségével sajátítják el az üzleti folyamatok feltérképezését, ábrázolását és modellezését.

A tanfolyam következő időpontja: 2014. szeptember 3. - jelentkezzen MOST!

Folyamatszemlélet a gyakorlatban >>>

Archiválás mesterfokon tanfolyam

A szervezet legnagyobb értékei ma már nem az épületekben, az informatikai és telekommunikációs eszközökben, nem a szoftverekben, hanem a tárolt információban, iratokban, dokumentumokban, adatokban testesülnek meg.

A KÖTELEZŐ törvényi előírásokon túl a piaci érdekek (ügyfélbizalom, lojalitás, gyorsaság..) is azt diktálják, hogy a szervezeti dokumentumkezelésen belül legyenek jól képzett szakemberek, akik a jogi előírásokon túl alapos ismeretekkel rendelkeznek az archiválás technológiával, illetve a gyakorlati megoldásokkal kapcsolatban.

A tanfolyam következő időpontja: 2014. augusztus 28. - jelentkezzen MOST!

Archiválás mesterfokon tanfolyam >>>

Dokumentumkezelés szakértő tanfolyam - Első modul: DMS Insight - Hatékony dokumentumkezelés és az archiválás alapjai

Napjaink és a belátható jövő üzleti életét az erőforrásokkal való takarékoskodásra, a költségcsökkentésre és az egyre hatékonyabb üzleti és háttér (kiszolgáló, adminisztratív) folyamatokra törekvés jellemzi. A dokumentumkezelés (iratkezelés, tartalommenedzsment) egy olyan, nem igazán szem előtt lévő, de nagyon fontos eszköz, amely a fenti célok eléréséhez járul hozzá.

A tanfolyam következő időpontja: 2014. október 3. - jelentkezzen MOST!

Dokumentumkezelés szakértő tanfolyam - Első modul: DMS Insight - Hatékony dokumentumkezelés és az archiválás alapjai >>>

A CW Akadémia

A CW Akadémia oktatási, képzési tapasztalatai hosszú évekre tekintenek vissza: a Modern Üzleti Tudományok Főiskolájával (EDUTUS Főiskola) közösen alakítottuk ki az első, üzleti célú dokumentumkezelési tanfolyamunkat. A DWP Portál Akadémiája azóta is egyedülálló ismeretekkel rendelkezik üzleti képzések kapcsán és folyamatosan fejleszti ezt a képzést a hallgatók elvárása és a piaci igények alapján.

A tanfolyamok a DWP Üzleti folyamat és adminisztráció Portál Oktatási Központtal együttműködésben kerülnek megtartásra.

Amennyiben nem talál valamilyen Ön számára fontos információt, kérjük, érdeklődjön telefonon vagy e-mailben: Fodor Zoltán, 06/30/600 31 26, CW Akadémia mail >>>

Várjuk jelentkezését, vagy kérdését!
CW Akadémia
Fodor Zoltán
szakmai felelős
Telefon: 06/30/600 31 26
CW Akadémia mail

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.