Hirdetés
. Hirdetés

CW Akadémia: Zöld Iroda szakértő tanfolyam

|

A fenntartható gazdaság és vállalat egy olyan trend, amelyben a vállalatok szociális és környezeti szempontokat integrálnak üzleti működésükbe és ilyen elvek alapján alakítják kapcsolataikat mindazokkal, akiket ténykedésük érint, illetve akik kihatással vannak az üzletmenetre.

Hirdetés

Zöld Iroda szakértő tanfolyam - Fenntartható üzleti folyamatok

A fenntartható gazdaság és vállalat egy olyan trend, amelyben a vállalatok szociális és környezeti szempontokat, megfontolásokat integrálnak üzleti működésükbe és ilyen elvek alapján alakítják kapcsolataikat mindazokkal, akiket ténykedésük érint, illetve akik kihatással vannak az üzletmenetre.

Hirdetés

Mindezt a hosszú távú jövedelmezőség miatt teszik. A piaci szereplők egyre nagyobb számban hajlandóak magasabb árat fizetni a környezetkímélő termékekért. A bevételek mellett csökkenthető a vállalat, szervezet működési költségei, környezeti terhelése és pénzügyi megtakarítások is elérhetőek.

A Zöld Iroda szakértő tanfolyam végzett hallgatói elősegítik, hogy a céges működés minden területén megjelenjen vagy erősödjön a piac-, a verseny- és növekedésorientált látásmód társítása a társadalmilag és környezetvédelmileg felelős magatartással.

Zöld Iroda tanfolyam
Zöld Iroda tanfolyam

Zöld Iroda szakértő képzés

A tanfolyam célja az Zöld Iroda és az üzleti folyamatok adminisztrációja (elsősorban a dokumentumkezelés, iratkezelés, ügyvitel, vállalatirányítás ...) kapcsolatának fogalomrendszerének alapos áttekintése, tisztázása és annak bemutatása, hogy egy szervezet számára milyen megoldások állnak rendelkezésre a fenntartható és költségkímélő papírmentesítés területéhez kapcsolódóan.

A Papírmentes Koalíció szakmai támogatásával.

Bemutatjuk az üzleti folyamatok és adminisztrációjának fenntartható módon történő gyakorlati megvalósítási lehetőségeit.

A képzés vizsgával zárulhat. (A sikeresen vizsgázók ez után letehetik a Zöld Iroda Auditor vizsgát, így olyan tudásra tehetnek szert, amellyel saját és más szervezeteknél vizsgálhatják az üzleti folyamatok adminisztrációja és a fenntarthatóság kapcsolatát - kérje részletes információnkat elérhetőségeinken!)

Részletes tematika és információ igénylése: CW Akadémia, Fodor Zoltán, szakmai felelős, 06/30/600 31 26, CW Akadémia Zöld Iroda szakértő és Auditor képzés mail >>>

Eredmény

Tanfolyamunk elvégzésével egyedülálló ismeretekhez jut, a megszerzett tudást azonnal sikerrel kamatoztathatja munkahelyén, saját szervezeténél, illetve tanácsadóként is.

Kinek ajánljuk

Szektortól függetlenül vállalatok, illetve szervezetek CSR igazgatóinak, munkatársainak, döntéshozónak, vezetőinek, társadalmi felelősségvállalási tevékenységért felelősöknek.

Továbbá: ügyvitelért, számlázásért, pénzügyekért felelős vezetőknek-munkatársaknak vagy gyakorlati bevezetéssel megbízott munkatársainak, cégvezetőknek, ügyvezetőknek, a különböző szakmai területek vezetőinek (üzletágvezetők, igazgatók, osztályvezetőknek), belső ellenőröknek, minőségügyi munkatársaknak, vezetőknek, szervezet- és folyamatfejlesztőknek, tanácsadóknak, folyamatmenedzsereknek, gazdasági vezetőknek, termelési vezetőknek, kontrollereknek.

A tanfolyam vizsgával és tanúsítvánnyal zárul és a sikeres vizsgát tevők a CW Akadémia szakmai névjegyzékébe kerülnek.

Időpont: 2014. szeptember 18., csütörtök

Helyszín: Színvonalas oktatási helyszíneink egyike - a jelentkezők számára részletes információt küldünk!

Ellenérték: HUF 39.000,- + ÁFA (+ HUF 10.000,- + ÁFA vizsgadíj)

Az Ön kedvezményei:

1. Ingyenes előregisztráció, kedvezményes jegy

Regisztráljon ingyenesen és kötelezettség nélkül, hogy fenntartsuk a helyét! (Önnek kevesebbe kerül, mert jobban, pontosabban tudunk tervezni.) Ha most regisztrál (2014. július 28-ig), igényének bármikori érvényesítése esetén is csak HUF 14.900,- + ÁFA a fizetendő ellenérték (+ 5.000,- vizsgadíj - HUF 39.000,- + ÁFA + 10.000,- vizsgadíj helyett). Amennyiben Önt nem érdekli, kérjük küldje el munkatársát vagy hívja fel érintett, érdeklődő partnere figyelmét!

Zöld Iroda szakértő tanfolyam - Regisztrációs lap >>>

2. Korai jelentkező

Kedvezményes jelentkezés 2014. július 8-ig: HUF 9.900,- + ÁFA a fizetendő ellenérték ((+ 5.000,- vizsgadíj - HUF 39.000,- + ÁFA + 10.000,- vizsgadíj helyett)

Zöld Iroda szakértő tanfolyam - Jelentkezési lap >>>

3. Zöld Iroda Audit (Minősítés) és DWP Fenntarthatósági Indexbe kerülés

A DWP Zöld Iroda Audit a fenntarthatóság, környezettudatos működés kapcsolatát vizsgálja az adott szervezet üzleti folyamat adminisztrációjával, dokumentumkezelésével. Az átvizsgálás eredménye és megfelelőség esetén a szervezet bekerül a DWP Fenntarthatósági Indexébe.

A szervezet az eredményt felhasználhatja értékesítésének növelésére, versenyképességének erősítésére, partnerkapcsolatainak javítására. (Oklevéllel és kommunikációban használható logóval.)

Valamennyi jelentkező számára (a tanfolyami díjon felül): HUF 14.900,- + ÁFA a fizetendő ellenérték (HUF 39.000,- + ÁFA helyett).

Elérhetőségek
CW Akadémia
Fodor Zoltán
szakmai felelős
Telefon: 06/30/600 31 26
CW Akadémia mail

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.