Hirdetés
. Hirdetés

Derűs apróságok az IT világából

|

Ön szerint vállalati környezetben, különösen vezetők esetében szóba sem jöhet egy kis humor és lazaság? Akkor olvassa el cáfolatként laptársunk, az amerikai CIO.com összeállítását a tíz legjobb, irodai felhasználásra is kiválóan alkalmas USB-s kütyüről!

Hirdetés

Lassan mindenki visszatér a szabadságáról, és újra jönnek a szürke hétköznapok. Jóllehet ez a lista leginkább a karácsonyi nagybevásárlás előtt lehet hasznos, úgy gondoltuk, az őszi, kemény munkával teli heteket egy kis humorral próbáljuk megkönnyíteni.

1. Asztali testőr
Egy zömök, bár meglehetősen apró, kifogástalanul öltözött úriember, aki/ami bármikor kész figyelmeztetésben részesíteni az asztalhoz közelítő, nem kívánatos személyeket. A kabátba épített mozgásérzékelő gondoskodik a hangszóró jó ütemű bekapcsolásáról. A szövegek közül elég megemlíteni a ?Pofonért igyekszel?!" vagy a ?Ha keménynek érzed magad, gyere csak közelebb!" gyöngyszemeket. (Természetesen mindezt angol nyelven.)

 


 

Miért ajánljuk ezt önnek?
Mindig is arra vágyott, hogy valamilyen eszközzel ellenőrzése alatt tartsa a takarítót, aki naponta átrendezi az asztalon lévő irathalmot. Képzelje csak el a szerencsétlent, amint megrettenve hallgatja biztonsági szakembere baljós figyelmeztetését, miszerint: ?Ma nem kéne, haver!"

Ár: kb. 3000 forint
Forgalmazó: GadgetShop.com

2. Banános akkutöltő
Hordozható, finomnak látszó, USB-s töltőberendezés, amely mind AA-s, mind AAA-s újratölthető akkumulátorainkat képes újra formába hozni.

 


 

Vajon önnek miért kellhet?
Nincs is annál jobb dolog, mint apró, elektromos banánok közé tuszkolni lemerült akkumulátorainkat. Nekünk elhiheti!

Ár: kb. 4000 forint
Forgalmazó: USB.Brando.com

3. Melegítő papucs és kesztyű
Bolyhos lábbeli és kesztyű (az ujjakat védő rész külön levehető!) azokra a hosszú és hideg téli munkanapokra. Még a hőmérséklet is szabályozható!

 


 

Önnek erre feltétlenül szüksége van!
Jeges ujjakkal és fagyott talppal mikorra készülne el azzal a fránya jelentéssel?

Forgalmazó: RareMonoShop.com
Ár: kb. 4500 és 6000 forint

4. Nyomtató pirító
Egy képeket és ábrákat kenyérre nyomó USB-s pirító, amely kitalálóját a legjobbak közé juttatta a tavalyi Electrolux Design Lab versenyen.

 


 

Önnek ez aztán igazán kell?!
Már mondtuk, egy eszköz, amely reggelinkre híreket, időjárás-jelentést és sok egyéb hasznos dolgot képes nyomtatni. Kell ezt tovább magyarázni?

Gyártó: Sung Bae Chang, a dél-koreai Sejong University diákja
Ár: nincs adat

5. Doboló Mikulás és hóember
Kicsit őrült Mikulás vagy hóember öt különböző karácsonyi dallal a tarsolyában. A zenéhez dobos kíséret is dukál. Az élményt a villogó kék fények teszik teljessé.

 


 

Na látja, e nélkül tényleg nem élet az élet az irodában...
...mert ott mindennap karácsony van..., vagy legalábbis annak kéne lennie.

Ár: kb. 3500 forint
Forgalmazó: USB.Brando.com

6. Csuklóra rögzíthető, univerzális töltő
Ez egy hordozható, újratölthető 1500 mAh-s lítium-ion áramforrás, amely a csuklónkra tekerve gondoskodik róla, hogy egyetlen kütyünk se fogyjon ki az ?üzemanyagból". A termékhez kilenc különböző csatlakozót kapunk, így nehéz olyan elektromos eszközt találni, amelyet nem képes ellátni.

 


 

Miért kell ez önnek?
Mert a BlackBerry, az iPhone és más, hasonló slágertermékek a lehető legrosszabbkor tudnak lemerülni. És persze kár lenne tagadni, hogy mindig is ilyen karkötőre vágyott!

Ár: kb. 7000 forint
Forgalmazó: USB.Brando.com

7. Egyujjas sportjátékok
Egyszerű, windowsos videojátékokról van szó. Ezúttal az asztalon lévő labdát mozgatva a képernyőn érhetünk el feledhetetlen sportsikereket.

 


 

Ez elengedhetetlen eszköz az ön irodájában!
Soha többé nem fog unalmában az ujjaival dobolni az asztalon. Helyette teljes koncentrációval gyűjti majd a pontokat, amikor csak egy kis szabadideje támad.

Ár: kb. 2700 forint
Forgalmazó: USB.Brando.com

8. Óriáskerekes telefontartó
Az eszköz csinos, hívásfogadási funkcióval ellátott telefontartó állvány mobilkészülékekhez.

 


 

Miért fontos ez önnek?
Mert a telefonba épített különféle rezgő, berregő, csörrenő jelzésekkel sosem volt maradéktalanul elégedett. Ezzel a remek óriáskerekes tartóval garantáltan nem marad le egyetlen hívásról sem, ráadásul mobiljának is káprázatos új lakhelye lesz.

Ár: kb. 5200 forint
Forgalmazó: USB.Brando.com

9. Aromaadagoló (gyertyalánggal)
Ez az aromaolaj ?égetésére" használatos USB-s eszköz kellemes illatot varázsol az irodában. Az eszköz egyben gyertyalángot is képes szimulálni, ezzel segítve a mélyebb relaxációt.

 


 

Személy szerint önnek ez igazán elengedhetetlen!?
Irodabiztonsági előírások miatt nem lehet gyertyát és nyílt lánggal működő párologtatókat használni, de minden munkahelyen vannak ?másodlagos frissességű" munkatársak. Itt a lehetőség a jó levegőre és a gyertyaláng mellett végzett munkára.

Ár: kb. 4300 forint
Forgalmazó: USB.Brando.com

10. Ajándékcsomag hölgyeknek, uraknak
Tökéletes ajándék azoknak az USB-függőknek, akiknek már mindenük van. A kétféle változatban kapható szettben a hölgyek hajszárítót, porszívót és piperetükröt találnak, míg férfiismerőseinknek bögremelegítővel, lámpával és hangulatvilágításos tolltartóval kedveskedhetünk.

 


 

Vajon ön melyiket választja?
Ez a készlet az USB-s kütyük kincseskamrája, ráadásul kiváló lehetőség arra, hogy olcsón, sok dologgal bővítsük saját készletünket.

Ár: kb. 6000 forint
Forgalmazó: USB.Brando.com


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.