Hirdetés
. Hirdetés

Detroitban és Los Angelesben építhet gyárat a Foxconn

|

Az Apple iPhone-t és az Amazon Kindle-t is gyártó tajvani óriásvállalat az Egyesült Államok területén szeretné felhúzni legújabb üzemeit. A hírek szerint a cég az amerikai autógyártás egykori és a filmipar jelenleg is virágzó központját nézte ki magának.

Hirdetés

A hírek szerint az Egyesült Államokban tervez gyárakat létesíteni az Apple, az Amazon és még számos amerikai IT-vállalat legnagyobb szerződéses gyártó-partnere, a Foxconn. A tajvani cég eleddig főként a kínai üzemeiben tapasztalható visszaélések miatt került a lapok címlapjára.

Terry Guo a jövőbe tekint

A Sina news hírügynökség úgy tudja, hogy a cég illetékesei más városok mellett Detroitot és Los Angelest is alkalmasnak találják az új üzemek felépítésére. Iparági megfigyelők szerint az Apple termékei „túl összetettek” ahhoz, hogy a tengerentúlra költöztessék a gyártásukat, így valószínű, hogy a Foxconn amerikai gyáraiban főként olyan magas szinten automatizált, az okostelefonok, táblagépek és e-readerek összeszerelésénél lényegesen egyszerűbb feladatokat végeznek majd, mint amilyen például az LCD-televíziók építése.

Terry Guo, a Foxconn Technology elnöke hangsúlyozta: a cég továbbképzéseken készíti fel az amerikai mérnököket a felmerülő feladatok ellátására; a kiválasztott szakemberek a vállalat kínai, illetve tajvani gyáraiban „edzőtáborozva” sajátíthatják el a termékfejlesztés és a gyártás legfontosabb műhelytitkait.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.