Hirdetés
. Hirdetés

Digitális témahét

|

Április elején rendezik meg a digitális pedagógia módszertanának népszerűsítését és elterjesztését célzó Digitális témahetet.

Hirdetés

Jóllehet, sok nem informatika szakos tanár készül rá, az NJSZT-nél úgy vélik, az infokommunikációs technológiákban bizonytalan pedagógusoknak jól jön a segítség. Az e célból kidolgozott IKT pedagógusoknak modult először pilotképzéseken próbálták ki több hazai nagyvárosban. A modulhoz tartozó, az NJSZT által minden érdeklődő számára ingyenesen hozzáférhetővé tett segédlet rengeteg hasznos tanácsot, technikai fogást tartalmaz: best practice az órák összeállításához, prezentációk készítéséhez, online tesztkészítéshez, oktatási adatbázisok készítéséhez, e-Learninghez.

Máig több mint 2200-an töltötték le az anyagot. Eddig 32 ECDL vizsgaközpont oktatóit készítették fel arra, hogy a képzési modulhoz kapcsolódó tanfolyamot tarthassanak. Az a pedagógus, aki ECDL-bizonyítvánnyal rendelkezik - amelynek egyik modulja lehet az IKT pedagógusoknak -, automatikusan teljesíti a kötelező 7 éves továbbképzési keretet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.