Hirdetés
. Hirdetés

Díjat nyert a FIBARO okos hardvere és szoftvere

|

A CES szakkiállítás szervezője New Yorkban bejelentette, hogy két FIBARO termék is elnyerte a CES 2019 innovációs díjat.

Hirdetés

A FIBARO Smart Implant az OKOS OTTHON kategóriában, a FIBARO Home Center alkalmazás pedig a SZOFTVER kategóriában győzött. A díjazott FIBARO termékek innovatív megoldásokat kínálnak az IoT-ben és okosotthon témakörben is.

Hirdetés

A 2018-as IFA-n debütáló Smart Implant fő célja a vezetéken csatlakozó rendszerek vezeték nélküli kezelésének megvalósítása. A Smart Implant mindössze egy flash drive méretű kis eszköz, melynek segítségével a meglévő riasztó rendszer vagy más háztartási elektronikus eszköz (például régi rádióerősítő, kazán) intelligenssé tehető és könnyedén integrálható a FIBARO okos otthon rendszerbe. Így a FIBARO applikáció segítségével akár mobiltelefonnal is irányíthatóvá válnak.

A FIBARO Home Center alkalmazás hivatalos bemutatója a 2019-es CES-en lesz. Ez a szoftver új alapokra helyezi majd a FIBARO okos otthon rendszerek menedzselését.

"Boldogok vagyunk, hogy a FIBARO által Lengyelországban fejlesztett megoldások ilyen kiemelkedő elismerésnek örvendenek szerte a világban. Egy olyan intézmény díja, mint a Consumer Technology Associasion - amely évek óta a világ legrangosabb technológiai vásárát, vagyis a CES-t szervezi Las Vegasban, hatalmas megtiszteltetés. Ez egy újabb bizonyíték arra, hogy a FIBARO az egyik leginnovatívabb márka a világon." - nyilatkozta Krzysztof Banasiak, a FIBARO igazgatótanácsának tagja

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.