Hirdetés
. Hirdetés

Díjmentes videotelefonálás Győrben

|

Három hónapon át ingyenesen videotelefonálhatnak a Pannon számlás ügyfelei Győrben a szolgáltató hálózatán belül.

Hirdetés

A Pannon mobil szélessávú hálózatának fejlesztése új szakaszba lépett 2006. április 24-én: Budapest után immár Győrben is elérhető a harmadik generációs hálózat biztosította rendkívül nagy sávszélesség és az így lehetővé vált új szolgáltatás, a videotelefonálás.

A koncentrált fejlesztéseknek köszönhetően a Pannon hazánkban a legnagyobb mobil szélessávú lefedettségét biztosítja: a lakosságra vetítve immár Magyarország 65 százalékán elérhető, s folyamatosan tovább bővül az egymással együttműködő EDGE- és UMTS-hálózatok lefedettsége. Az ország egyre nagyobb területén kiépített mobil szélessáv lényegesen gyorsabb mobil internetezést tesz lehetővé. Ezenfelül nagy adatátviteli sebességgel érhetők el a WAP-on a mobil videók, tévéműsorok, élő adások, letölthető zeneszámok, illetve a vállalatok beszéd- és adatkommunikációját új szintre emelő szolgáltatások.

Az erre alkalmas készülékkel rendelkező Pannon-ügyfelek Budapesten már tavaly június 15-e óta kipróbálhatják a mobil szélessáv által lehetővé tett videotelefonálást (ez a mobil szélessáv egyetlen olyan eleme, amelyhez mindenképpen UMTS-lefedettség szükséges). A Győrből indított hálózaton belüli videotelefonálások a bevezetést követően három hónapig díjmentesek a számlás előfizetők részére. A szolgáltatást megfelelő készülékkel minden Pannon ügyfél (kártyás és számlás) igénybe veheti, használatához nincsen szükség speciális SIM-kártyára.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.