Hirdetés
. Hirdetés

Diszkrét üzenet a Windows 10-ben, de érdemes figyelni rá!

|

A Microsofttól szokatlanul visszafogott figyelmeztetés a Windows Update-ben jelenik meg, és a régi Windows 10-változatok támogatásának lejártára emlékeztet.

Hirdetés

Hirdetés

A Microsoft üzenetben fogja figyelmeztetni a Windows 10 lejárathoz közelítő változatait futtató rendszerek felhasználóit, hogy lasssan megszűnik az általuk használt OS-verzió támogatása.

Amikor egy Windows-változat eléri a támogatás végét, nem kap többé frissítést és biztonsági foltot.

A 2018. áprilisi Windows 10 rendszereken jelenik meg először a Windows Update üzenet, amely tudatja, hogy az aktuálisan futtatott Windows-változat támogatása a végéhez közeledik, és a Microsoft melegen javasolja a továbbfejlesztést a legfrissebb szolgáltatásokat és biztonsági megoldásokat nyújtó újabb verzióra.

A régi Windowsokon megszokotthoz képest a figyelmeztetés kevésbé erőszakos, és a hatásfoka is alacsonyabb, mert csak az találkozik vele, aki felkeresi a Windows Update beállító oldalát.

Majd kiderül, hogy a Microsoft idővel hatékonyabb technikára (például az asztalra betolakodó üzenetekre) vált-e át, de addig is jó, ha tudjuk, hogy a frissítés elmulasztásával magunkkal szúrunk ki, mert az optimális helyett beérjük egy gyengébb minőségű szoftverkörnyezettel.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.