Hirdetés
. Hirdetés

Divatbemutató Nokia módra

|

Budapesten is bemutatta divattelefonjait a Nokia: a frissített L'amour kollekció mellett megérkezett a 8800-as csúcstelefon Sirocco változata.

Hirdetés

A csúcskategóriás Nokia Sirocco mobiltelefon nevét az erős sivatagi széltől kapta, ami akkor születik, ha a szaharai meleg, száraz légtömegek ütköznek a Földközi-tenger felől áramló hűvösebb levegővel. A termék formája és a használt anyagok mellett növeli annak exkluzivitását, hogy a telefonban megtalálhatóak Brian Eno zenész speciálisan a telefonra megírt dalai.

A készülék rozsdamentes acélból készül, karcálló a kijelző üvegje. A fogyasztói jelzésekre reagálva megnövelték az akkumulátor üzemidejét, így most a készenléti idő 240 óra, a beszélgetési idő pedig 2,75 óra lett. A telefon mellé az alapcsomagban egy Bluetooth fülhallgatót is adnak, törlőkendővel és egy pótakkumulátorral együtt. A telefon támogatások és adók nélküli ára 1000 euró körül van.

A L'Amour kollekcióban a Nokia 7390, a Nokia 7373 és a Nokia 7360 telefonokat mutatták be. A kollekció nem változott túl sokat, tagjai technikai "ráncfelvarráson" estek át.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.