Hirdetés
. Hirdetés

Dokumentumkezelés felsőfokon

|

Új dokumentumkezelő rendszert mutatott be az ECM Consulting, melynek célja, hogy az általános tartalomkezelésen túlmutató feladatokra is megoldást kínáljon.

Hirdetés

Az első magyar elektronikus dokumentumkezelésre szakosodott tanácsadó cég mintegy 26 milliós európai uniós támogatásnak köszönhetően fejlesztette ki Voyager CMX, és Voyager CMX Solution rendszerét.

A Voyager CMX a dokumentumkezelés útvesztőiben eltévedő ügyfeleknek segít: a migráció és munkafolyamat-kezelés, a tartalomtárak közötti optimális szinkronizáció mind egyszerűbbé válnak, de tömeges adatmanipulációra, vagy egyszerűsített archiválásra is van mód, nem beszélve a tartalom újrastrukturálásáról. A rendszer rendelkezik mobil csatlakozó egységgel is, így támogatja a mobil döntéseket és munkafolyamat-kezelést.

A Voyager CMX Solution rendszer előrecsomagolt megoldásaival azoknak az ügyfeleknek nyújt alternatívát, akik adott problémát (például egy archiválási folyamatot) a lehető legrövidebb idő alatt kívánnak megoldani.

A programok jól átlátható, logikus felépítésű grafikus kezelőfelületen futnak. Hatékonyságukat több nagyobb megbízással is bizonyították már: a "Nemzeti konzultáció az alkotmányozásról" több százezer űrlatpjának feldolgozása, a hamis és hibás példányok kiszűrése, a munkafolyamatok folyamatos elemzése is ennek a terméknek a segítségével valósult meg.

A Voyager CMX, és a Voyager CMX Solution rendszer nagy előnye, hogy az összes piacvezető vállalati tartalomkezelő rendszerrel (Microsoft Sharepoint, IBM Filenet, OpenText Livelink, Oracle UCM, Alfresco, EMC Documentum) képes együttműködni, és kezelni tudja a leggyakrabban előforduló ECM rendszerekkel kapcsolatos problémákat.

 

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.