Hirdetés
. Hirdetés

Dokumentumokat loptak, majd az NVIDIA-hoz igazoltak az AMD emberei

|

Négy korábbi alkalmazottját több mint 100 000 bizalmas dokumentum ellopásával vádolja az AMD.

Hirdetés

Az AMD szerint az NVIDIA számos bizalmas dokumentumához jutott hozzá: nem az NVIDIA azonban a vádlott, hanem négy alkalmazottja, akik korábban az AMD-nél is dolgoztak. 2011-ben és 2012-ben számos embert bocsátottak el az AMD-től, sokan pedig önszántukból távoztak. 

A szóban forgó négy korábbi dolgozó Robert Feldstein, Manoo Desai, Nicholas Kociuk és Richard Hagen. Az AMD szerint ők több mint 100 000 bizalmas dokumentumot tulajdonítottak el a cégtől hordozható adattárolókon, majd ezekkel az NVIDIA-hoz csatlakoztak.

A fájlok ellopása mellett az AMD szerint a vádlottak megpróbáltak további alkalmazottakat is átcsábítani az NVIDIA-hoz, miközben a maguk után hagyott bizonyítékoktól próbáltak megszabadulni. Az AMD bejelentését alátámasztja, hogy a négy vádlott a Google-t használta arra, hogy megkeresse, hogyan kell nagyon sok fájlt másolni és törölni. 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.