Hirdetés
. Hirdetés

Drága lesz a feltöltőkártyás iPhone3G

|

A konstrukció Európában lehet majd népszerű. A hurráoptimista 200 dolláros vételár a legtöbbször jóval magasabb lesz.

Hirdetés

Az AT&T bejelentette az iPhone3G árait, így a július 11-i hivatalos megjelenésig megint van mit számolgatni. Az új előfizetők és a régi készüléküket becserélők a korábban közölt 199 dollárért juthatnak hozzá a 8 gigabájtos verzióhoz, a 16 gigásért 299-et kell fizetni. Aki jelenleg is AT&T előfizető, és nem tudja régi készülékét újabbra cserélni, az rosszabb helyzetben van, hiszen neki 399 dollárba kerül a 8 GB-os, 499-be a 16 GB-os verzió.

A mobilszolgáltató munkatársai a bejelentés során megemlítettek egy szerződéskötés nélküli lehetőséget is, noha annak pontos piacra kerüléséről nem esett szó. Ebben a konstrukcióban 599 (8 GB) és 699 (16 GB) dollárt (kb. 89 ezer és 104 ezer forint) kell majd fizetni az iPhone3G-ért. Fontos megjegyezni, hogy ebben az esetben sem kártyafüggetlen készülékről van szó, hanem arról, hogy két éves elkötelezettség nélkül, pre-paid rendszerben (előre fizető, azaz magyarosan feltöltőkártyás) vehető meg az iPhone, ami aztán továbbra is csak egy szolgáltató hálózatán belül használható.

Vodafone, O2 és vándor iPhone-ok - a cikk folytatása

iphone3g_trio_1.jpg
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.