Hirdetés
. Hirdetés

Dymo első, színes, érintőképernyős feliratozó gépe

|

Nézzük, milyen tulajdonságok jellemzik ezt az új címkenyomtatót.(X)

Hirdetés

A készüléket újratölthető akkumulátorral szerelték fel ami környezetbarát megoldás és anyagilag is sokat tudnunk spórolni az elemmel működő elődökhöz képest. Persze az áramellátás történhet USB-ről is amennyiben rácsatlakoztatjuk számítógépünkre a címkenyomtató gépet.

Az LM500TS kezelés nem kíván nagy szaktudást így bárki pillanatok alatt ráérez a kezelésére. Néhány érintéssel könnyedén hozhat létre, szerkeszthet és formázhat címkéket. A nagy kijelzőn vagy a DYMO Label szoftver segítségével számítógépen is egyénileg alakíthatja címkéit betűtípusokkal és grafikákkal.

 

A készülék összesen 5 különböző méretű D1-es címkével használható 6mm-től egészen 24mm-ig. A címkék lehetnek műanyag vagy textil alapúak is. A címkékre szánt szöveget sokféle képen formázhatjuk meg. A 10 fajta betűtípus és 32 szövegstílus mellett 25 féle betűmérettel alakíthatjuk a kívánt szöveget.

Amennyiben ez nem lenne elég, abban az esetben 5 féle szövegkeret, aláhúzás, több száz szimbólum és Clipart kép áll rendelkezésünkre, amely segít a tökéletes címke megszerkesztésében. Amennyiben, kristálytiszta grafikát, vonalkódot vagy logót szeretnék nyomtatni, az LM500TS-nek ez sem jelent akadályt akár 300dpi-s felbontásban.

 

A számítógépen megszerkesztett címkéket lementheti a LM500TS-re így amikor úton van akkor tovább alakíthatja azokat vagy egyszerűen kinyomtathatja. A Dymo LM500TS érintőképernyős feliratozó gép kétszer gyorsabban nyomtat, mint az eddigi leggyorsabb DYMO feliratozó gép. Az automatikus címkevágó segítségével, nem kell bajlódni a nyomtatás utáni vágással.

A készülék akár 500 címke típust is képes elraktározni a memóriájában. A felhasználói profilokkal akár 5 különböző felhasználó beállításait és adatait menthetjük el így a közös használat során csökken az adatvesztés esélye.

Ha érdekli a termék, írjon az info@alphasonic.hu-ra, vagy hívja a 06 1 88 33 100-as számot!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.