Hirdetés
. Hirdetés

E-hulladék ég Dunaújvárosban

|

Mintegy kétszáz négyzetméteren ég elektronikai hulladék egy dunaújvárosi telephelyen, a tűz egy műanyagraktárt is veszélyeztet - közölte a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője hétfőn az MTI-vel.

Hirdetés

Szabó-Bisztricz Anett elmondta, hogy az oltásban huszonöt tűzoltó öt gépjárműfecskendővel vesz részt Dunaújvárosból, Sárbogárdról, Paksról és Soltról. A Duna mindkét oldalára, Fejér és Bács-Kiskun megyébe is kitelepült a helyi katasztrófavédelmi igazgatóság mobil laborja méréseket végezni.

Hirdetés

A telephelyen senki nem sérült meg. A füstöt a szél nem a város, hanem a Duna felé fújja, így lakosságvédelmi intézkedésre egyelőre nincs szükség - mondta a szóvivő.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.