Hirdetés
. Hirdetés

E-mailben küldi a leveleket a Svájci Posta

|

A Svájci Posta e-mailben előre elküldi a postázandó leveleket, hogy a felhasználó eldöntse, valóban meg akarja-e kapni azokat.

Hirdetés

Érdekes új szolgáltatást vezetett be a Svájci Posta. A világon elsőként felhasználói számára elektronikus üzenetben előre elküldi a küldeményeik beszkennelt képét, így a címzett eldöntheti, hogy a postázandó levelei közül melyeket akar megkapni, s miket nem - írja a New York Times. Kvázi úgy szortírozhat a papír alapú küldeményei között, mintha e-mailek esetén a spameket szűrné meg. Az elvetett üzeneteket utána ugyanis a postás nem kézbesíti, megsemmisítve a kukába küldött leveleket. Ez olyan hatékony, hogy a technológiát biztosító Earth Class Mail elmondása szerint a postázandó levelek 90 százaléka nem kerül kézbesítésre, azt még otthon ülve elvetik a felhasználók.

 

swiss_post.jpg


A Svájci Posta ügyfelei e mellett egy másik hasznos szolgáltatást is igénybe vehetnek: a postát a levél tartalmát is beszkenneli és e-mailben továbbítja azt. Segítségével például a hosszú üzleti úton lévő felhasználóik akkor is megkaphatják leveleiket, mikor sokáig nem tartozódnak otthon. Elektronikus üzenetként, míg a hagyományos levelek a lakásuknál várják őket a postaládában.

A seattle-i székhelyű Earth Class Mail szolgáltatását eddig leginkább amerikai cégek vették igénybe. A mostani az első eset, hogy egy hagyományos posta is elektronikus továbbításra vállalkozott. A Swiss Post Box oldalon megrendelhető szolgáltatás nem csak svájci állampolgárok számára érhető el. Német, osztrák, francia és hamarosan olasz felhasználók is megrendelhetik havi 19 svájci frankért (körülbelül 3600 forintért) cserébe.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.