Hirdetés
. Hirdetés

Egy csapatban a Huawei és a Symantec

|

A telekommunikációs infrastruktúra-fejlesztő Huawei, illetve az adatvédelmi és tárolási rendszereiről ismert Symantec közös megoldásai itthon is elérhetők.

Hirdetés

A biztonság és a hálózati kommunikáció két meghatározó szereplőjének közösvállalata mutatta be termékeit egy mai sajtótájékoztatón. A rendezvény szervezője a Sysman Informatikai Zrt., amely 2002 óta szereplője a IT infrastruktúra piacnak. A cég mostani termékbejelentéseivel szeretné ügyfelei számára a legszélesebb termékpalettát biztosítani, így kerülek most fókuszba a Huawei Symantec biztonságos adattároló rendszerei.

Az tény, hogy a hazai piacon is egyre nagyobb az igény olyan nagy teljesítményű rendszerekre és hálózatokra, melyek egyszerre biztosítják a rendelkezésre állást és az adatok integritását is. Ezekre a problémákra kínálnak biztonságos megoldásokat a most bemutatott termékek. Nemzetközi statisztikák szerint az átlagos cégen belüli adatmennyiség 18 havonta megduplázódik, így az adatok, készülékek és hálózatok számának megnövekedéséből fakadó terhelés miatt fokozódik a tároló- és védelmi rendszerek iránti igény.

Az egyre növekvő méretű rendszerek fokozott veszélynek vannak kitéve, és a több csatornán érkező, gyorsabban terjedő támadások nagyobb kárt okozhatnak. A hálózatoknak emiatt kifogástalan védelemmel kell rendelkezniük.

„Az új termékek fontos piaci igényekre adnak választ a hálózati biztonság és adattárolás területén. Biztosak vagyunk benne, hogy a bevezetett adattárolók mostani és leendő ügyfeleink számára is hatékony megoldást jelentenek” – nyilatkozta Hermesz Miklós, a Sysman Informatikai Zrt. vezérigazgatója.

A bemutatott eszközök nem csak a nagyvállalatokat célozzák, hanem testre szabott megoldásokat kínálnak a kkv szektor szereplői részére is.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.