Hirdetés
. Hirdetés

Egy férfit letartóztattak, mert nem vitt vissza egy VHS-kazettát

|

James Meyers 14 éve kikölcsönzött egy filmet, és magánál felejtette. Hiba volt!

Hirdetés

Egy dél-karolinai férfit letartóztattak, mert elfelejtett visszavinni a kölcsönzőbe egy VHS-kazettát. James Meyers még 2002-ben követte el a mulasztást, de csak 14 évvel később került rendőrkézre, akkor is véletlenül. Egy törött féklámpa miatt megállította a járőr, és amikor lekérte a nyilvántartásból az adatait, kiderült, hogy Meyer ellen letartóztatási parancs van érvényben egy kazetta meglovasításáért.

Meyers épp a kislányát vitte az iskolába, amikor elcsípték. A rendőr roppant udvarias volt, maga is érezte az ügy képtelenségét, és még azt is megengedte az apának, hogy a letartóztatás előtt kitegye a kislányát a sulinál. A tárgyalást április 27-én tartják, és Meyers komoly pénzbüntetésre számíthat, annak ellenére, hogy a videokölcsönzőt már rég bezárták.

A sok fejfájást okozó kazettán egyébként Tom Green "Eszement Harry" című vígjátéka volt.  Az alpári humorú komédia annak idején erősen megosztotta a közvéleményt: sokan imádták, a kritikusoktól viszont 2002-ben megkapta a legrosszabb filmnek járó Razzie-díjat, 2010-ben pedig az évtized legrosszabb filmjének jelölték.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.