Hirdetés
. Hirdetés

Egy hasznos tipp a Windows 10-hez

|

Kapcsoljuk ki a teljesítményt csökkentő, az energiafogyasztást pedig növelő háttérben futó alkalmazásokat.

Hirdetés

Hirdetés

A bevetésre váró, háttérben futó alkalmazások feleslegesen foglalják le a számítógép erőforrásait, ezért a teljesítmény felpörgetése érdekében kapcsoljuk ki őket. Ehhez a Start menüben indítsuk el a Gépház appot, majd töltsük be az Adatvédelem modulját. A megjelenő ablak bal szélén kattintsunk a Háttérben futó alkalmazások hivatkozásra, melynek hatására feltűnik a háttérben futó programok listája (látni fogjuk, hogy milyen sok olyan program van közöttük, amelyet nagyon ritkán használunk, így abszolút felesleges készenlétben tartanunk őket).

Az összes tétel háttérben való futását egyszerre kikapcsolhatjuk az Alkalmazások háttérben futásának az engedélyezése tolóka Ki állapotába hozásával, illetve lehetőségünk van a programok egyenkénti kikapcsolására a mellettük található tolókával.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.