Hirdetés
. Hirdetés

Egy nagyon hasznos Gmail-tipp

|

Immár lehetőség van az elküldött levél visszavonására egy általunk megadható időtartamon belül.

Hirdetés

Hirdetés

A népszerű webes levelező megújult változatában immár lehetőség van egy elküldött e-mail visszavonására, ha azt rossz címzettnek küldtük el, továbbiakkal akarjuk kiegészíteni mondandónkat, módosítani szeretnénk azt, vagy egyszerűen csak meggondoltuk magunkat, és mégsem akarjuk, hogy a címzett megkapja, amit írtunk. Ez a lehetőség csak a Küldés gombra való kattintás utáni rövid időszakban áll a rendelkezésünkre.

Nem kell mást tennünk, mint a levél elküldése után a böngészőablak bal alsó sarkában megjelenő csíkon a Visszavonás lehetőségre kattintani. A levelet ennek hatására visszavonja a Gmail, és visszakerülünk a szerkesztő ablakba, ahol dönthetünk a levél sorsáról, végleg elvethetjük, vagy módosíthatjuk azt.

A visszavonási időtartam beállításához kattintsunk a Gmail ablak jobb felső sarkában lévő Beállítások ikonra (fogaskerék), a menüben válasszuk a Beállítások tételt, majd a megjelenő lapon a Küldés visszavonása résznél a legördülő listáról válasszuk ki a kívánt időtartamot (5, 10, 20 vagy 30 másodperc).

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.