Hirdetés
. Hirdetés

Egy nélkülözhetetlen app a Windows 10-et és Androidot használóknak

|

Megkezdi a Microsoft a Your Phone alkalmazás tesztelését, amely szinkronba hozza az androidos okostelefonokat és a Windows 10-es PC-ket.

Hirdetés

A szoftvergyártó óriás májusi Build fejlesztői konferenciáján mutatta be a programot, amelynek funkciója az okostelefonok tartalmának személyi számítógépen való tükrözése. Először az Androidot használók tesztelhetik majd az appot, amely lehetővé teszi számukra, hogy egérvontatással vigyenek át fotókat a mobiljukról közvetlenül Office- és más Windows-appokba. A Microsoft tervei között szerepel a szöveges üzenetek és értesítések szinkronizálása is a két platform között. A Your Phone app használatához egy androidos appot is telepíteni kell a mobilokra a tartalmak tükrözéséhez, és a funkciót később elérhetővé teszik az iPhone-t használók számára is.

Hirdetés

A Your Phone appot a Windows 10 következő nagy frissítésének, a jelenleg Redstone 5 néven futó kiadásnak az előzetes változatában tesztelik. Az operációs rendszer végleges változatának megjelenése valamikor októberben várható. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a Your Phone ezzel a nagy frissítéssel együtt jelenik-e meg, vagy különálló appként lesz letölthető.

Nemsokára megismerhetik a Your Phone app első funkcióit a Windows Insider tesztprogram Android-mobilt használó előfizetői, olvashatjuk a Microsoft blogbejegyzésében. - Az androidos mobillal készített fotókat egyszerűen megnézhetik a PC-jükön, immár nem kell majd e-mailben átküldeni a fényképeket. A Your Phone app révén a legfrissebb androidos fotók automatikusan szinkronizálódnak a csatlakoztatott PC-vel. Ha egy fényképet akar hozzáadni egy windowsos prezentációhoz, vagy ki akar csinosítani egy szelfit egy windowsos képszerkesztőben, nem kell mást tennie, mint átvontatni a képet az alkalmazásba, tájékoztat a szoftvergyártó.

A Your Phone app kritikus fontosságú a mobil platformmal immár nem rendelkező Microsoft számára, mert lehetővé teszi az Androidot és iOS-t használók számára a Windows 10 operációs rendszerű személyi számítógépekhez való egyszerű csatlakozást. Az appot először az androidosok tesztelhetik, de kiadják majd az Apple mobil platformját használók számára is.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.