Hirdetés
. Hirdetés

Egy súlyos hibával kevesebb a Windows 10-ben

|

A Microsoft a legújabb kumulatív frissíttéssel megszünteti a Chrome összeomlásait.

Hirdetés

Hirdetés

A Windows 10 áprilisi kiadásának kumulatív frissítése egy sor javítást büszkén felsorol, viszont az egyik legfontosabbat úgy kell a változások naplójából előásni: ez pedig nem más, mint a Google Chrome foltja.

A Chrome a világ legnépszerűbb asztali böngészője, és az áprilisi frissítést futtató Windows 10 rendszereken is ő a király, a frissítést követően azonban több olyan futási hibájáról is jelentés érkezett, amelynek egyértelműen az új Windows 10 az oka.

A mostani kumulatív frissítés a legfontosabb bajt, a böngésző elszállását orvosolja ugyan, de az apróbb problémák továbbra is megmaradnak.

Az egyik ilyen hibajelenség az, hogy a Chrome ablakának teljes képernyőre nyitása után is marad egy sáv az ablak tetején, ahol kilátszik az asztal, és ha ide kattintunk, asztali műveletek aktivizálódnak.

Ez persze nem drámai hiba, ugyanakkor sokak orra alá tör borsot, hiszen ezt a böngészőt használja a világ PC-inek hatvan százaléka, és az Edge, amely pedig alapértelmezett böngésző a Windows 10-es, alig több, mint négy százalékkal kénytelen beérni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.