Hirdetés
. Hirdetés

Egy terabájtos merevlemez a Maxtortól

|

A Maxtor lerántotta a leplet legújabb OneTouch III sorozatba tartozó külső merevlemezéről, mely akár egy terabájtos kapacitással is kapható. Egyes modellek máris megvásárolhatóak.

Hirdetés

Kapacitástól függően a külső egységek ára 159 és 899 dollár között mozog. Kaphatóak kizárólag USB 2, vagy USB 2 és FireWire 400, illetve FireWire 400 és 800 csatolású változatban is. A mérnököknek sikerült elérniük, hogy még kevesebb zajjal is melegedéssel járjon a merevlemezek működése.

Szoftveres téren továbbfejlesztették a kezelőfelületet, valamint a biztonsági másolattal, a szinkronizációval és az archiválással kapcsolatos funkciókat. A Drivelock szolgáltatás segítségével jelszavas védelemmel láthatjuk el a lemezen található adatokat.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.