Hirdetés
. Hirdetés

Egyre többen vesznek iPhone helyett Android-mobilt

|

Mélyponton az Apple márka iránti lojalitás egy felmérés szerint.

Hirdetés

Hirdetés

A BankMyCell 38 ezer régi okostelefonját újra cserélő vásárló adatait elemző kutatása szerint az Apple márka iránti lojalitás az idén 92 százalékról 73 százalékra csökkent, ami a legalacsonyabb érték 2011 óta. Az Apple gyártmányú mobilok megtartási aránya 15,2 százalékkal zuhant 2018 márciusához képest, és az iPhone X-jét más mobilra cserélők 26 százaléka Androidra váltott.

Ugyanakkor az androidos telefonjukat becserélni indulók 92,3 százaléka maradt az Androidnál. Az Apple számára ez intő jel, de nem feltétlenül jelent tragédiát, mivel az almás cég a hírek szerint több új modellen is dolgozik, és ezek között lesz olyan, amelyet az androidos mobilok részéről érkező nyomás visszaverésére szánnak.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.