Hirdetés
. Hirdetés

Egyszerűbb, letisztultabb és költséghatékonyabb működés

|

Az ApPello hazánkban újdonságnak számító Java-alapú alkalmazása alapvetően átformálhatja az okmányos rendszerekkel kapcsolatos banki gyakorlatot. A rendszer egyszerű, letisztult és hosszú távú üzemeltethetőséget szavatol.

Hirdetés

Vér Béla, az ApPello Kft. ügyvezető igazgatója
Vér Béla, az ApPello Kft. ügyvezető igazgatója
A száz százalékos magyar tulajdonban lévő ApPello Kft. vezetői június 5-én, egy exkluzív üzleti reggeli keretében mutatták be ügyfeleiknek és a sajtó képviselőinek új, saját fejlesztésű szoftverüket, a Trade Finance-t.

A Magyarországon egyedülálló, Java-alapú banki alkalmazás maximálisan testre szabható, és a rendkívül rugalmas használatot tesz lehetővé. A workflow-rendszerben működő szoftver maga vezeti végig az ügyintézőket egyes munkafolyamatokon; jelentősen felgyorsítja a bankok belső működését, hozzájárul a költségek csökkentéséhez, fokozza a hatékonyságot és a versenyképességet az okmányos műveletek területén.

Könnyen használható, innovatív megoldások

Az ApPello Trade Finance elősegíti a kereskedelmi ügyletekhez kapcsolódó, a külkereskedelmi áruszállítást megkönnyítő okmányos meghitelezéseket, és felgyorsítja a készpénzfizetésű ügyletkötések esetén biztosítékot nyújtó okmányos inkasszók adminisztrációját, kezelését, lebonyolítását.

A cég új fejlesztése a folyamatosan változó üzleti, piaci és szabályozói elvárások mellett a banki rendszereket kiszolgáló szoftver- és hardverkörnyezet sajátosságaihoz, frissítéseihez is képes alkalmazkodni. „Az ApPello könnyen használható, innovatív, piacvezető technológiát alkalmazó informatikai megoldásokat készít banki partnerei részére. Okmányos rendszerünk is mindezt szem előtt tartva született meg” – hangsúlyozta az üzleti reggelin Vér Béla, az ApPello Kft. ügyvezető igazgatója.

Magyarországon elsőként az UniCredit Bank kezdte el használni a vállalat új alkalmazását.

„Fontosnak tartjuk a kapcsolatépítést, amelyre nagyszerű lehetőséget kínál az ApPello Kft. üzleti reggelije. Habár a jelen lévő bankokkal versenytársak vagyunk, mégis egy hajóban evezünk, hiszen mindannyian Magyarországot szeretnénk segíteni. Ehhez pedig jó szakemberek és olyan professzionális IT rendszerek szükségesek, mint az ApPello Kft. által kifejlesztett Trade Finance megoldás” - hangsúlyozta a rendezvényen Móger Péter, a Bank ügyvezető igazgatója.

Kiemelkedik a mezőnyből

Az ApPello Okmányos Rendszer a kereskedelmi ügyleteikhez kapcsolódó okmányos fizetések adminisztrációját, kezelését, lebonyolítását támogatja. A termék elsősorban az export- és import-ügyletekben is érdekelt nagyvállalati ügyfelekkel rendelkező bankoknak nyújthat hasznos megoldást.

Az ApPello megoldásainak közös előnye, hogy minden üzleti modulban felhasználható általános szolgáltatásokat alkalmaznak. Ezek biztosítják az üzleti megoldások szükséges háttérfunkcióit, (pl.: könyvelések generálása és feladása, a díjak kezelése, vagy a dokumentumok létrehozása, tárolása és üzenetek küldése).

A rendszer az okmányos meghitelezések mellett az okmányos beszedések kezelését is egyszerűvé teszi. Képes az egyes ügylettípusoknak megfelelő életciklusok workflow-alapú menedzselésére, és olyan közös funkciók révén segíti a felhasználók munkáját, mint az evidencia listák készítése, a generált és feltöltött dokumentumok, illetve könyvelések, árfolyamok, díjak és jutalékok. Üzenetek vagy az ütemezett feladatok kezelése.

A megoldás felépítésénél, paraméterezhetőségénél és könnyű kezelhetőségénél fogva kiemelkedik a jelenleg elérhető rendszerek mezőnyéből.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.