Hirdetés
. Hirdetés

Együtt, de egymás ellen

|

Két csapattal is rajthoz áll az evopro az IVSZ MTB Kupán.

Hirdetés

Szombaton startol az első, a Computerworld társzervezésében megvalósuló IT-bicikliverseny, ahol az evopro két csapattal is képviselteti magát.

Hirdetés

A magyar tulajdonú, budapesti központú, 2001-ben alapított evopro group a térség meghatározó mérnökirodája. Az evopro csoport tagvállalatai az ipari és szolgáltatói szektor részére szállítanak teljes körű műszaki megoldásokat az automatizálás és informatika területén.

2014-ben bejegyezték az EVOPRO SE-t, melynek elsődleges célja a rendszeres sporttevékenység motiválása és támogatása a munkavállalók körében az egészségmegőrzés érdekében.

Az IVSZ kupán 2 csapattal indulunk, melynek tagjai:

1.csapat

Farkas Attila
Kutató fejlesztőként dolgozom. Olyan helyeken szeretek, szoktam bringázni, ahol nincs beton, legyen ez a szántás közti homokos traktorút, vagy köves, sóderes ösvény a dombokon. Ez lesz az első versenyem, így izgatottan várom.

 

Jakab Zsolt
Szabadidőmben a barátaimmal szenvedélyesen hódolok a kerékpársportnak, és a vele rokon lelkületű, aktív, szabadidős tevékenységeknek. Saját csapatunkkal a kerékpáros szakágak közül az MTB maratonokat és a cyclo cross szakágakat részesítjük előnyben, de egyre gyakoribbak a kitekintések országúti rendezvények irányába is. Alapvető törekvésünk, hogy a hazai kerékpársportban karakteres szerepet betöltve, megjelenésünkkel és aktivitásunkkal más amatőr egyesületeknek is példát mutassunk, hogy egy csapatként dolgozó közösség komoly erőt tud képviselni, legyen szó akár versenyeken való részvételről, egy hétvégi tekerésről, vagy sokkal messzebbre, magasabbra irányuló célokról. Örülök a mostani kezdeményezésnek és szívesen viszem be mindezeket most a munkahelyi környezetembe is! Hajrá Evopro!!!

 

Major Csaba
Programozóként, ipari információs rendszerekkel dolgozom. Szeretek biciklizni, de munkába járáson és néhány rövidebb túrán kívül nem tekerek. Kerékpárversenyen még sohasem indultam. Az erőnlétemet futással próbálom megtartani, harminc éve futok rendszeresen.

Úri Máté
Szoftverfejlesztőként dolgozom a cégnél és mellett az evopro SE kerékpáros szakosztályának útját egyengetem. Amatőr szinten próbálkozok a versenyzéssel, több-kevesebb sikerrel, de kizárólag aszfalton. Terepen ez lesz az első próbálkozás, így izgatottan várom a versenyt.

 

2.csapat

Fogarasi Péter
A kerékpár számomra nem csak a szabadidő kellemes eltöltésére szolgál, rendszeresen járok munkába. Az igazi azért mégis csak a hegyekben való tekerés, erdőben, patakokon át, fel a hegytetőre, és utána lefelé. A TOP maratonok rendszeres résztvevője vagyok, most már csak rövidtávon, kényelmesen, beszélgetve.

Fogarasi László
A kerékpározás számomra életforma, napi rendszerességgel tekerek. Versenyeken a TOP maratonokon szoktam indulni, rövidtávon.

Nagy Tibor

Gazdasági vonalon dolgozom. Amúgy all mountain-ban nyomom, ezért kíváncsi leszek mennyire lehet lépést tartani majd a könnyű gépekkel… Izgalmas és szórakoztató versenyt kívánok mindenkinek! A tömlő legyen veled! Nekem nincs.

 

Pethő József

Többéves kihagyás után most ismét a hobby MTB-ozók csapatát növelem és rendszeresen koptatom a régi bringámat. Remélem a hétvégi Crosskovácsi versenyen hasonló jó hangulat lesz mint a régi várból indulós Duna Maraton-okon?! Rajtam biztos nem fog múlni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.