Hirdetés
. Hirdetés

Együttműködik a Ruckus és a Telsey

|

Nemzetközi együttműködési megállapodást kötött a Telsey Telecommunications és a Ruckus Wireless. A Telsey az új eszközöktől azt reméli, hogy azok új piacokat biztosítanak számára.

Hirdetés

A Telsey IPTV technológiával foglalkozó divíziójánál vetődött fel a digitális televíziós jelek minőségi vezeték nélküli továbbításának igénye, hogy az IPTV előfizetőknek ne kelljen a szolgáltató hozzáférési eszköze és a TV készülékek közt Ethernet kábeleket használni. Az IPTV technológia különösen érzékeny a szállított adatcsomagok késésére, kimaradására vagy sérülésére, ezért a piaci, körsugárzó tömegtermékek nem jelentettek megoldást, a high-end készülékek pedig nagyon drágák. A Ruckus speciális eszközei - melyekben egy szabadalmaztatott technológiát alkalmaznak - nem körbeszórják, hanem sávban sugározzák a jelet csomag- és adatvesztés nélkül, ráadásul a jel követi a felhasználó készülékét, azaz a nyaláb mindig abba az irányba vetül, ahol a felhasználó éppen tartózkodik. Ennek köszönhetően azonos felhasználószám és terület lefedéséhez kevesebb access pointra van szükség, ami gazdaságosabbá teszik az eszközök használatát.

 

ruckus.jpg
 

 

 "A Ruckus Wireless viszonylag friss szereplő a piacon, így a régióban jelentős segítséget jelentett a Telsey már kiépült, szerződött disztribútorokból, viszonteladókból és szakemberekből kialakított hálózata ? mondta el Wolfgang Modrack, a Ruckus közép-kelet-európai régiójának vezetője. - Amellett, hogy a két cég portfoliója jól kiegészíti egymást, részünkről ez volt az együttműködés legfőbb hajtóereje."

A most létrejött megállapodással mindkét fél jelentős piaci bővülést érhet el, és új szegmensekben is meg tudnak majd jelenni termékeikkel. Az IPTV szolgáltatókon kívül szállodák, egészségügyi és oktatási intézmények, valamint vendéglátóhelyek tartoznak a két cég célcsoportjába.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.