Hirdetés
. Hirdetés

Elektronikus aláírás, hitelesség az üzleti folyamatokban, hiteles dokumentumkezelés tanfolyam

|

A magyar közigazgatás közeljövőre tervezett teljes elektronizálása azonban már most megköveteli az ehhez szükséges kultúra megteremtését a vállalkozásoknál. Annál is inkább mert a teljes átállásig folyamatosan bővülnek a kötelező vagy választható elektronikusan intézhető ügyek köre. Bármely vállalkozást, szervezetet érint partnerének elektronikus számlázásra áttérése is.

Hirdetés

Elektronikus aláírás, hitelesség az üzleti folyamatokban, hiteles dokumentumkezelés tanfolyam

Az IBM Magyarország Kft., a Canon Hungária Kft. támogatásával, a Papírmentes Koalíció szakmai partnerségével, együttműködésben a DWP Üzleti folyamat és adminisztráció Portállal.

Hirdetés

A szervezeteken kívüli elektronikus aláírás felhasználás mellett a belső folyamatok hatékonyságát és hitelességét is növeli az e-aláírás alkalmazása - elmozdulva a fenntarthatóság és papírmentesebb és költségkímélőbb iroda irányába.

Elektronikus aláírás, hitelesség az üzleti folyamatokban, hiteles dokumentumkezelés tanfolyam

Sokszor várták már az elektronikus ügyintézés vagy akár az elektronikus számlázás széleskörű elterjedését. Sokszor meg is jósolták a különböző elektronikus közigazgatási és üzleti ügyintézés általánosabb felhasználását - most viszont úgy tűnik, hogy tényleg áttörés előtt állunk.

Elektronikus aláírás tanfolyam

Eddig a technológia létrejöttétől elkezdve az eddig eltelt időszakban a józan ésszel elvárhatónál lassabb ütemben bővült a digitális ügyintézés Magyarországon.

A magyar közigazgatás közeljövőre tervezett teljes elektronizálása azonban már most megköveteli az ehhez szükséges kultúra megteremtését a vállalkozásoknál. Annál is inkább mert a teljes átállásig folyamatosan bővülnek a kötelező vagy választható elektronikusan intézhető ügyek köre. Bármely vállalkozást, szervezetet érint partnerének elektronikus számlázásra áttérése is.

A szervezeteken kívüli, szervezetek közötti elektronikus aláírás felhasználás mellett a belső folyamatok hatékonyságát és hitelességét is növeli az e-aláírás alkalmazása - elmozdulva a fenntarthatóság és papírmentesebb és költségkímélőbb iroda irányába.

Ezeknek az ismereteknek az elsajátítását, a felkészülést teszi lehetővé a terület elismert szakértőjének a Netlocknak a közreműködésével a CW Akadémia keretén belül elinduló Elektronikus aláírás a gyakorlatban, hitelesség az üzleti folyamatokban, hiteles dokumentumkezelés tanfolyam. (A tanfolyam előadóihoz csatlakozott a MultiSoft Kft., amely a vállalatirányítás és dokumentumkezelés szakértőjeként az e-aláírás szervezeten belüli gyakorlati alkalmazásról tart előadást).

Az elektronikus aláírás a gyakorlatban, hiteles dokumentumkezelés és üzleti folyamatok

A képzés célja az elektronikus aláíráshoz kapcsolódó alapvető jogi, műszaki, szabvány és gazdasági fogalomrendszer ismertetése, valamint a már megvalósult és hatékonyan működő, elektronikus aláíráson alapuló rendszerek bemutatása.

A tanfolyamunk célközönsége az elektronikus ügyintézésben érintett vezetők, gazdasági és folyamatszervező szakemberek, valamint az elektronikus aláírás technológia iránt érdeklődők - azaz oktatásunk nem csak informatikusoknak hasznos és ajánlott!

Időpont: 2014. július 10., csütörtök (amennyiben a tanfolyam érdekli, az időpont nem alkalmas, kérjük jelezze, hogy később induló tanfolyamainkról értesíthessük!)

Hely: IBM Magyarország - INFOPARK - 1117 Budapest, Neumann János utca 1.

Kedvezményes ellenérték 2014. június 15-ig: HUF 19.900,- (+ kedvezményes vizsgadíj - HUF 5.000,-) (HUF 39.000,- + 10.000,- vizsgadíj helyett)

Jelentkezzen MOST! A nagy érdeklődés miatt és a terem kapacitásának szűkössége miatt a jelentkezések elfogadása a beérkezés sorrendjében! Jelentkezési lap: Az elektronikus aláírás a gyakorlatban, hiteles dokumentumkezelés - vizsgalehetőséggel és szakmai névjegyzékkel >>>

Tervezett tematika

A hitelesség fogalomrendszerének megértése, hitelesség (joghatás) az üzleti életben, hitelesség a dokumentumkezelésben
Az elektronikus aláírás alapjai, a PKI rendszer, a tanúsítványok
Az elektronikus aláírások osztályozása, e-aláírás a gyakorlatban
Elektronikus aláírás jelentősége a szervezet kockázatkezelésében, biztonságában
Hitelesség és joghatás a szervezetek közötti folyamatokban
Hitelesség és joghatás a szervezeti üzleti folyamatokban
Az elektronikus aláírás és az ügyintézés kapcsolata, a vállalkozás elektronikus aláírás használatának bemutatása (példák)
Az e-számla üzleti használata, e-adózás és e-számla stb.
Elektronikus aláírás használata a vállalat, a vállalkozás üzleti folyamataiban, dokumentumkezelésében
A hiteles elektronikus dokumentumkezelés

A jelentkezők a visszaigazolásban pontos tematikát kapnak!

A CW Akadémia kapcsolódó rendezvényei (kérjük ellenőrizze, hogy jogosult-e kedvezményre):

"Összességében nagyon jók a tapasztalataim a tanfolyammal kapcsolatban. A munkahelyem egyetértésével és támogatásával jelentkeztem a kurzusra, elsősorban azzal a céllal, hogy megtudjam, milyen hatással voltak az elektronikus számlázás folyamatára a 2013 elején életbe lépett törvényi változások. Mivel már rendelkeztem előismeretekkel az elektronikus számlázásról, különösen tetszett, hogy az előadásokon jogi és technológiai vonatkozásban is bemutatták a legfrissebb változásokat. A vizsgatétel pedig izgalmassá és hitelesebbé is tette az oktatást."

Elektronikus számlázás a gyakorlatban konferencia (2014. június 17., kedd)

Elektronikus számlázás tanfolyam (2014. július 15., kedd)

Kérdés, kapcsolat, információ
CW Akadémia
Fodor Zoltán
szakmai felelős
06/30/600 31 26
CW Akadémia mail >>>

Hardverek, szoftverek, tesztek, érdekességek és színes hírek az IT világából ide kattintva!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://computerworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.