Hirdetés
. Hirdetés

Elektronikus árcímkék

|

A Praktiker új áruházában összesen 35 ezer elektronikus, LCD kijelzővel rendelkező árcímke mutatja a termékek árát.

Hirdetés

A cég 17. hazai áruháza a Ferihegyi repülőtér közelében, Vecsés határában nyílt meg, és 9500 négyzetméteren mintegy 55 ezer féle árucikket kínál. Tervezői számos információtechnológia eszközzel igyekeztek megkönnyíteni a vásárlást. Közülük a leglátványosabbak az LCD kijelzős árcímkék, amelyek - Magyarországon elsőként - a központi termékadatbázisból infravörös kapcsolaton át kapják az adatokat, így a pénztárnál nem érheti meglepetés a vevőt az esetleges téves árazás miatt.

A hagyományos vevőtájékoztató posztereket plazmaképernyők váltották fel, és működnek olyan érintőképernyős gyorskasszák is, amelyeken megjelenik a termék képe és rövid leírása is. Az OTP-vel kötött megállapodás révén gyorsabb lesz a bankkártyás fizetés. A Praktiker webáruházat is üzemeltet, amelynek idei forgalma eddig 26 millió forint volt, a vásárlók az áruházban lévő internetes terminálokon is áttekinthetik a választékot. A tervek szerint néhány éven belül üzembe helyezik a videokamerákkal kontrollált önkiszolgáló kasszákat is.

Az új áruház a hagyományos vevőcsalogató szolgáltatásokat is kínálja: a kávézóban ingyenes vezeték nélküli internethozzáférést, gyermekjátszót és a szerszámok szakértő segítségével való kipróbálhatóságát.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.