Hirdetés
. Hirdetés

Elektronikus számla SZÉP kártyásoknak

|

Az idei év eleje óta elektronikus formában is kérhetik számláikat az OTP SZÉP kártyabirtokosok munkáltatói és az elfogadóhelyek.

Hirdetés

Azok az ügyfelek, akik élnek a felajánlott lehetőséggel, gyorsabban és egyszerűbben hozzájuthatnak számláikhoz, mivel a Pénztárszolgáltató honlapjára belépve bármikor letölthetik számláikat, az újonnan kiállított bizonylatokról pedig e-mailben kapnak értesítést. A háttérben működő rendszer biztonságos és hitelesített működéséről a NETLOCK megoldásai gondoskodnak.

Hirdetés

„Elsősorban az önkéntes pénztárakra vonatkozó jogszabály változása miatt döntöttünk a hitelesített iratokat küldő rendszer, a SZÉP kártya esetében az elektronikus számlázási rendszer bevezetése mellett, de természetesen megtakarítást is várunk a fejlesztésektől. A NETLOCK-kal már korábban is együttműködtünk bizonyos tanúsítvány-szolgáltatások kapcsán. Gyors és rugalmas hozzáállást tapasztaltunk a cégtől és a szakemberektől, ezért megalapozottnak tekintettük, hogy az elektronikus számlázási rendszer kialakításánál is erre a szakértelemre támaszkodjunk” – nyilatkozta a fejlesztés kapcsán Róth Lajos, az OTP Pénztárszolgáltató Zrt. vezérigazgatója.

A rendszerben a NETLOCK megoldása teszi lehetővé a PDF és XML fájlok tömeges aláírását, időbélyegzését és hitelesítését. A szoftver a törvény által előírt feltételeknek megfelelő hitelesítésre alkalmas, fokozott biztonságú elektronikus aláírással és minősített időbélyegzéssel kiegészítve. A tömeges aláíró rendszerbe integrált, univerzális folyamatvezérlő segítségével komplett, hiteles elektronikus dokumentumkezelés valósítható meg.

 

A hitelesítő infrastruktúra részeként a minősített időbélyegzési szolgáltatást szintén a NETLOCK biztosítja, rendkívül megbízható technológiai háttérrel, amely nemrégiben került a korábbinál fejlettebb környezetbe. A NETLOCK 2013 őszétől kezdve a Docler székházban folytatja tevékenységét, miután a cégcsoport a tavalyi év során száz százalékos tulajdonrészt szerzett a hitelesítés-szolgáltató vállalatban. Az új környezet jobb infrastruktúra használatát teszi lehetővé, ami minden eddiginél magasabb szintű szolgáltatásokat eredményez.

„A hitelesítő rendszer kiépítése során kifejezetten magas biztonsági követelményeknek megfelelő IT infrastruktúrával találkoztunk az OTP Pénztárszolgáltatónál. Büszkék vagyunk arra, hogy a meglévő rendszerbe integrált hitelesítési megoldásunk maradéktalanul megfelelt az ebből fakadó elvárásoknak, és újabb lépéssel segíthettük az elektronikus számlázás terjedését” – összegezte Csorbai Ádám, a NETLOCK Kft. projektvezetője.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.