Hirdetés
. Hirdetés

Elektronikus számlázás 2015 szakmai konferencia

|

Jöjjön el a CW Akadémia tisztázó, gyakorlati konferenciájára és tudja meg, hogy mi a helyzet az e-számlázás gyakorlatában és nézze meg, hogy mi várható a közelebbi jövőben, mi befolyásolja majd az Ön vállalkozását is. Most vizsgázhat is tanfolyamunkon!

Hirdetés

Elektronikus számlázás 2015 szakmai konferencia

Hirdetés


És ha tényleg elrendelik kötelező módon az elektronikus számlázás használatát a vállalkozások jogkövető magatartásának kikényszerítésére – Ön felkészült már a rövid határidőn belüli átállásra?! Ismerje meg a piacot, szerezzen információt a tapasztalatokról első kézből!

Elektronikus számlázás 2015 szakmai konferencia

Jó vagy rossz, de napjainkra már mindenkinek vannak tapasztalatai az elektronikus számlával, számlázással kapcsolatban. Ugyanakkor még mindig sok a félreértés és előítélet az e-számlázás körül. Jöjjön el tisztázó, gyakorlati konferenciánkra és tudja meg első kézből, hogy mi a helyzet az e-számlázás gyakorlatában.

Nézze meg, hogy mi várható a közelebbi jövőben, mi az, ami befolyásolja majd az Ön vállalkozását is.

Elektronikus számlázás 2015 szakmai konferencia
Elektronikus számlázás 2015 szakmai konferencia

Elektronikus számlázás 2015 szakmai konferencia – az IBM Magyarország támogatásával – szakmai partner: a Papírmentes Koalíció szakmai támogatásával. Partner a DWP Portál.

Tervezett előadásaink:

- Az elektronikus számlázáshoz szükséges infrastruktúra (kibocsátás és befogadás) – minimális költség, maximális törvényi megfelelés és a kézzelfogható hasznok - És mennyi az annyi – mennyibe, mibe kerül ez a szervezetnek? (anyagi és nem anyagi infrastruktúra, szakértelem....) És mi a kimutatható haszon?
- E-számlázás felhőben - kell ez az én vállalkozásomba?
- Könnyítsük meg a vállalatok életét: papírszámlából elektronikus adat automatikusan
- Miért csak a számlám elektronikus? - Folyamatmenedzsment és elektronikus dokumentumkezelés a gyakorlatban
- A felhasználó szemével: Hogyan hozzuk meg az elektronikus számlázás bevezetésére vonatkozó döntésünket? - Kiinduló állapot, elemzés, a legfontosabb szempontok
- Változások, jogszabály, elmélet, gyakorlat, ellenőrzés – Mit is nevezünk elektronikus számlának 2014-ben, milyen lehetőségeket nyit meg a jogszabályi változás? Elektronikus számlázás kialakult gyakorlata és buktatói
- Változások, jogszabály, elmélet, gyakorlat, ellenőrzés - Új adatszolgáltatási előírások, Elektronikus számla befogadása, Változások az elektronikus számla befogadásában
- Változások, jogszabály, elmélet, gyakorlat, ellenőrzés - A számlázás jogszabályi változásai, Elektronikus számlázás szabályozása
- Változások, jogszabály, elmélet, gyakorlat, ellenőrzés – Kontírozási tapasztalatok a NAV szemszögéből
- Változások, jogszabály, elmélet, gyakorlat, ellenőrzés - Az elektronikus számla tárolása, A papíralapú dokumentumok digitális megőrzésének új szabályai, E-számla és archiválás
- Változások, jogszabály, elmélet, gyakorlat, ellenőrzés - Adóhivatali gyakorlat változása, Ellenőrzés a gyakorlatban, ellenőrzési tapasztalatok, Elektronikus számla adóigazgatási azonosítása

Korábbi, Elektronikus számlázás 2014 szakmai konferencia LETÖLTHETŐ anyagai >>>

Időpont: 2014. november 27., csütörtök

Helyszín: Budapest, IBM Magyarország Kft., Infopark, 1117 Budapest, Neumann János utca 1. (A helyszín adottságból fakadóan a helyek száma korlátozott, jelentkezések elfogadása a beérkezés sorrendjében – köszönjük megértésüket.)

Az Ön kedvezményei

1. Korai jelentkező

Kedvezményes jelentkezés 2014. október 14-ig: HUF 19.900,- + ÁFA a fizetendő ellenérték (HUF 39.000,- + ÁFA helyett).

Elektronikus számlázás 2015 szakmai konferencia - jelentkezési lap >>>

2. A konferencia jelentkezői kedvezményes ellenértéken végezhetik el "Elektronikus számlázás" tanfolyamunkat. A képzés vizsgával zárul és szakmai névjegyzékbe kerülhet a sikeres vizsgázó.
Elektronikus számlázás szakértő tanfolyam a konferencia résztvevőinek csak HUF 14.900,- + ÁFA + 5.000,- + ÁFA vizsgadíj ellenérték mellett végezhető el, HUF 39.000,- + ÁFA + 10.000,- + ÁFA vizsgadíj helyett.

Elektronikus számlázás tanfolyam tájékoztató >>>

A konferencia részvételi díja tartalmazza: egész napos ellátás, egy éves Üzleti folyamat és adminisztráció Magazin digitális előfizetés, előadók, trénerek prezentációi. A részvételi díjról kiállított számlán az ellátás költségét külön tételként tüntetjük fel!

Jelentkezzen MOST kedvezménnyel! Elektronikus számlázás 2015 szakmai konferencia – Jelentkezési és regisztráció lap >>>

A közeli jövőben a következő tanfolyamokat és konferenciákat ajánlja az Önök számára:

CW Akadémia - Elektronikus aláírás tanfolyam >>>

CW Akadémia: BI insight - üzleti intelligencia tanfolyam >>>

CW Akadémia: Folyamatszemlélet tanfolyam októberben >>>

Elektronikus számlázás szakértő tanfolyam >>>

Elérhetőségek
CW Akadémia
Fodor Zoltán
szakmai felelős
Telefon: 06/30/600 31 26
CW Akadémia mail

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.