Hirdetés
. Hirdetés

Elfelezi a nyomtatási költségeket a HP

|

Az OfficeJet Pro feleannyiért nyomtat, mint a kisebb lézernyomtatók.

Hirdetés

A 2008-ban piacra kerülő három új HP Officejet Pro modell a HP skálázható nyomtatási technológiáját (Scalable Print Technology) alkalmazza. Az új modellek legfeljebb 36 fekete-fehér vagy 35 színes, nagy felbontású képeket és szöveget tartalmazó oldalt nyomtatnak ki percenként „vázlat" (draft) üzemmódban, lézernyomtató osztályú minőségben pedig 12 fekete-fehér vagy 10 színes szövegoldallal készülnek el egy perc alatt a gyártó mérései szerint.

 

k5400_left__1.jpg

 

Az új sorozat alapmodellje az Officejet Pro K5400n, a 41 500 Ft ajánlott végfelhasználói árú készülék önállóan csatlakozhat Ethernet hálózatra. Kevéssel magasabb áron kapható lapfordítóval felszerelt változata is K5400dn néven.

 

 

k8600_front_.jpg

 

Az eddig kapható modellekhez képest abszolút megfizethető kategóriába szorult az A3+ nyomtatás az Officejet Pro K8600 megjelenésével, melyet 119 990 Ft-ért kínálnak. Takarékos tintarendszerrel és négy patronnal dolgozik extra méretben, a K8600dn változat pedig beépített lapfordítóval és Ethernet hálózati csatolóval is rendelkezik.

 

 

l7590_right_.jpg

 

Multifunkciós kategóriában is találunk ugyanerre a nyomtatási technológiára épülő HP megoldást. Az Officejet Pro L7590 All-in-One támogatja az automatikus kétoldalas nyomtatást, a kényelmes síkágyas szkennelést akár dokumentumadagolóval és hálózatra köthető.


A kedvezőbb költségek alapja a nagy formátumú nyomtatókban alkalmazott takarékos technológia és külön patronos nyomtatóművek mellett a nagy kapacitású kellékanyagok versenyképes árazása. 2008 áprilistól a program augusztusra tervezett lezárásáig a HP sötétzöld csíkot helyez el az Officejet nyomtatási rendszerhez tartozó hardverek és kellékanyagok csomagolásának felső részén. Így vásárláskor egyszerűen azonosítani lehet az üzleti szükségleteikre optimalizált tintapatronokat és papírokat.

 


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.