Hirdetés
. Hirdetés

Elindítása után nem sokkal leállt az új kormányzati portál

|

A megújult www.magyarország.hu portált hétfő reggel helyezték éles próbaüzembe, ám a weboldal nem sokkal később leállt, így jelenleg csak a régi oldalt lehet elérni.

Hirdetés

A www.magyarorszag.hu kormányzati portál megújítása már régóta napirenden volt; a Kopint-Datorg Zrt. által fejlesztett új weboldalt hétfő hajnalban indították el, ám a webhely nem sokkal ezután leállt. A portál egy darabig egyáltalán nem volt elérhető, később pedig visszaálltak a régi változatra, és vizsgálatot indítottak az ügyben.

Az üzemeltető tájékoztatása szerint a www.magyarorszag.hu kormányzati portál éles próbaüzembe helyezésekor az egyik alapszoftver nem várt működéséből adódott a hiba. A Kopint-Datorg megkezdte a műszaki kivizsgálást, és a probléma javítását, ezzel párhuzamosan a Kormányzat Informatikai Biztonsági Felügyelő is vizsgálatot indított.

Az üzemeltető - a működtető Miniszterelnöki Hivatal jóváhagyásával - a hiba javítását követően dönt az új portál újraindításának időpontjáról; ezt követően néhány órás leállásra kell számítaniuk a felhasználóknak, mielőtt igénybe vehetik a weboldal szolgáltatásait.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.