Hirdetés
. Hirdetés

Elindult a Twitter galériája

|

A napi 200 millió üzenetet közvetítő mikroblog újabb szolgáltatással igyekszik népszerűsíteni oldalát.

Hirdetés

A hétfőn indított albumon keresztül egy helyen érhetők el a közvetlenül Twitterre töltött képek, valamint a blog által támogatott oldalak, mint az yFrog, a TwitPic és az Instagram fotói.

Twitter képmegosztás

A Twittert rengeteg híresség használja, ami nagyban hozzájárul a képkereső óriási látogatottságához. A blog, az új szolgáltatással védheti celebjeit a Google+-tól, ugyanis a potenciális ellenfél profilhitelesítéssel csábítja a híres felhasználókat.

A szolgáltatásból oda-vissza elérhetők a kompatibilis oldalak, a teljes galériával, ezzel igazán hatékonnyá téve a keresést. Amitől a szolgáltatás különösen érdekessé válik, az a Recent Images opció, mellyel korábbi képeket is megtekinthetünk.

Az album a keresett témával kapcsolatos száz legnézettebb megosztott képet mutatja, kronológiai sorrendben. A galéria, mely jelenleg a Twitter hivatalos oldaláról érhető el, a 2010 elejétől feltöltött fotókat adja meg találatokként, azonban a videókat nem támogatja. A képek szalagos elrendezésben jelennek meg üzenetekkel és feltöltési dátumokkal együtt.

Carolyn Penner, a Twitter szóvivője nem kívánt nyilatkozni, egyszerűen annyit mondott, hogy a szolgáltatás elérhető a Twitter.com-on.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.