Hirdetés
. Hirdetés

Elismerte csúsztatását a Microsoft

|

A Microsoft elismerte, hogy a párizsi ReMix konferencián bemutatott, a Windows Phone 7-ról szóló prezentáció keretében ?pontatlanul hivatkoztak? az IDC egyik előrejelzésében szereplő jóslatokra.

Hirdetés

A cég bemutatójában szerepelt egy slide, amelyen az IDC egyik, a mobilpiac alakulásának kilátásait boncolgató felmérésére hivatkozva, az volt olvasható, hogy a nemzetközi kutatócég felmérései szerint 2011 végéig 30 millió darabot adhatnak el a Windows Phone 7 készülékekből. A konferenciát követően a MobileTechWorld blog lehozott egy, a francianyelvű slide-ról készült fotót; a poszt nyomán az IDC nyilatkozatban cáfolta, hogy hasonló előrejelzést készített volna az operációs rendszerrel kapcsolatban.

A kutatócég előrejelzésében valójában az szerepelt, hogy 2011-re 32 millió olyan készüléket fognak, eladni, amin Windows mobiloperációs rendszer fut majd: ám ebbe a szoftver jelenlegi, 6,5-ös verziójának értékesítései is beleszámítanak.

?A párizsi ReMix konferencián a Microsoft bemutatott egy slide-ot, amely a Windows Phone 7 [eszközök] 2011-ben várható eladásainak arányát volt hivatott prezentálni. A slide pontatlan adatokat tartalmazott, és egy elemző mobilpiaci várakozásait próbálta bemutatni" - olvasható a Microsoft közleményében.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.