Hirdetés
. Hirdetés

Elkel a Nortel Enterprise?

|

Az Avaya bejelentette, hogy megállapodásokat írt alá, amelyek értelmében megvásárolja Nortel Enterprise Solution-t, a Nortel nagyvállalati megoldások részlegét 475 millió dollárért.

Hirdetés

A most bejelentett akvizíció magába foglalja a Nortel Enterprise Solutions hang és adatszolgáltatási megoldásait, valamint a kormányzati rendszer üzletét.

Az Avaya a szerződések aláírásával komoly lépéseket tett az üzleti kommunikációban betöltött szerepe megerősítésének irányába, valamint azon cél felé, hogy piacági vezető kommunikációs megoldások szállítójaként pozicionálja a vállalatot világszerte.

Kevin Kennedy, az Avaya elnök-vezérigazgatója a bejelentés kapcsán elmondta: „a Nortel Enterprise Solution-nal kiegészítve a cég növeli globális termékskáláját, bővíti a partneri hálózatát és megerősíti termék és szolgáltatás portfólióját. Stratégiai lehetőségről van szó, hogy tehetség és hasznos vagyonelemek felvásárlásával az egyesített vállalatot növekedésre és sikerre pozicionáljuk. El vagyunk szánva arra, hogy megőrizzük a két cég ügyfelei kommunikációs befektetéseinek értékét, és hogy sikeresen végrehajtsuk a cégek egyesülését.”

A tranzakció létrejöttének feltétele, hogy az Egyesült Államok delaware-i csődbírósága (United States Bankruptcy Court for the District of Delaware) és az illetékes kanadai bíróság (Ontario Superior Court of Justice) ellenőrizze az ajánlattételt. Az Avaya arra számít, hogy a két bíróság előtt a következő hetekben lezajlanak az ajánlattételt vizsgáló meghallgatások, amelyeket követően egy meghallgatásos aukciót tartanak a végső értékesítést engedélyezendő.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.