Hirdetés
. Hirdetés

Elkészül a Google csodatelefonja?

|

Hírügynökségi jelentések szerint a titokzatos telefonnak már több prototípusa létezik, és a Google a gyártókkal is kapcsolatba lépett.

Hirdetés

A Google sokáig titkolta, hogy saját mobiltelefont fejleszt. A keresőóriás a kommunikációs eszköz készítésének márciusi megerősítése óta sem hozott nyilvánosságra új információkat. A Reuters és a Wall Street Journal jelentései szerint azonban már több Google-telefon is létezik, és számos prototípussal találkozhatunk a jövőben. A legújabb információk szerint a vállalat eddig több száz millió dollárt költött a mobilkészülék fejlesztésére. A Google az LG Electronicsszal is kapcsolatban áll, de az HTC-vel is együtt dolgozik.

Egyes jelentések arról is beszámolnak, hogy a taiwani gyártó 2008. első negyedévében dobja piacra azt a Linux-alapú mobikészüléket, amely a Google által fejlesztett alkalmazásokra specializálódott.

gfon03.jpg

gfon02.jpg

Saját mobil böngésző a Google-től - a cikk folytatása >>

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.