Hirdetés
. Hirdetés

Elkészült a Windows 10 legújabb nagy frissítése: így telepítheti

|

Némi csúszással, de alapos tesztelés után megérkezett az operációs rendszer tavaszi kiadása.

Hirdetés

Hirdetés

Elérhetővé tette a nagyközönség számára a Microsoft a Windows 10 operációs rendszer May 2019 Update nevű legújabb nagy funkciófrissítését (verziószáma 1903, ami arra utal, hogy az eredeti, több évvel ezelőtti tervek szerint a tavaszi frissítések márciusban érkeznek).

Az új kiadást - ahogy korábban is - fokozatosan juttatja el a szoftvergyártó a felhasználókhoz. A vállalkozó kedvűek már most is egyszerűen hozzájuthatnak. Kattintsunk a Start menüben a Gépház ikonon, indítsuk el a Frissítés és biztonság modult, majd kattintsunk a Frissítések keresése gombra. Ha a rendszer nem kínálja fel a May 2019 Update telepítését, menjünk a Microsoft letöltési oldalára, és kattintsunk a Frissítés gombon a frissítési segéd elindításához.

A May 2019 Update újdonságairól itt olvashat.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.