Hirdetés
. Hirdetés

Elkészült az Office és a SharePoint 2010

|

Az irodai programcsomag magyar nyelvű verziója ősszel jelenhet meg kiskereskedelmi forgalomban.

Hirdetés

A Microsoft bejelentette, hogy elkészült az Office 2010, a SharePoint 2010, a Visio 2010 és a Project 2010 végleges, gyártásra kész RTM (Release To Manufacturing) verziója, amely a szoftver fejlesztésének utolsó, béta verziót követő állomásának felel meg.

 

office2010.jpg
 


A szoftverek így az eredeti terveknek megfelelően a mennyiségi licenccel rendelkező vállalatok számára május 12-től, az otthoni felhasználók számára magyar nyelven pedig ősszel lesznek elérhetőek. AZ MSDN és Microsoft TechNet előfizetők pedig április 22-től tölthetik le a Microsoft oldaláról az irodai szoftvereket.

A redmondi szoftvercég tájékoztatása szerint egyébként a béta verziót a novemberi bejelentése után világszerte több mint 7 millió ember töltötte le és ötezernél is több vállalat, valamint partner vette használatba a termékeket. Sőt a tesztelők között végzett felmérésben a megkérdezettek 80 százaléka vallotta, hogy ajánlaná ismerősének a programcsomagot, valamint 90 százalék nyilatkozta azt, hogy a szoftvercsomaggal hatékonyabbá vált a munkája. 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.