Hirdetés
. Hirdetés

Elkezdődött az új MacBook Pro szállítása

|

Az Apple Computer megkezdte az új MacBook Pro szállítását. Ez az első olyan noteszgép a cég történelmében, amelyben Intel processzor található.

Hirdetés

A múlt hónapban mutatták be első Intel processzoros asztali számítógépüket, az iMac G5-öt. A váltástól azt remélik, hogy növelni tudják amerikai PC-s piaci részesedésüket. Tavaly négy százalékos növekedést értek el, ami elsősorban a nagyon népszerű iPod hordozható médialejátszók új generációjának köszönhető. Ez sokakakat vett rá arra, hogy áttérjenek Apple gépekre.

A laptopban az Intel új kétmagos processzora dolgozik. A megállapodás értelmében marketing kampányukban felhasználhatják az Intel termékeit, amely tovább növelheti az új Apple gépek népszerűségét azokban a vásárlói körökben, akik eddig idegenkedtek az átállásról.

Az Apple állítása szerint az új notebook négyszer akkora teljesítményt ad le, mint az eggyel korábbi verzió, a PoweBook G4, amely az IBM-féle PowerPC chipet használja. A korábban bejelentett 1,83 GHz-es modell helyett a 2 GHz-es órajelű a legnagyobb választható változata a MacBook Prónak, amely 2499 dollárért vásárolható meg. A legolcsóbb modell 1999 dollárért az 1,83 GHz-es processzort tartalmazza. Természetesen az árkülönbözet nem csak a processzor típusának változását takarja.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.