Hirdetés
. Hirdetés

Élményszolgáltatók a láthatáron

|

Mivel szinte bármilyen IP-képes készülék alkalmas lehet hang-, videó- és adatátvitelre, a szolgáltatók egyre inkább élményszolgáltatókká válnak.

Hirdetés

A triple-playt használó ügyfelek ma már egységesen magas színvonalat várnak el a hálózatoktól otthon, a munkahelyükön és utazás közben egyaránt. A hálózati életmódhoz szükséges integrált szolgáltatás elérés bevezetésénél egyre kevésbé a hozzáférési technológia a kérdés; sokkal inkább azon múlik sikere, milyen szolgáltatási színvonalat tapasztal a felhasználó.

Mivel szinte bármilyen IP-képes készülék egyaránt alkalmas lehet hang-, video- és adatátvitelre, a szolgáltatók egyre inkább élményszolgáltatókká válnak, amelyek konvergált és vezeték nélküli hálózatokon keresztül számos szolgáltatást juttatnak el a felhasználókhoz, független attól, hogy ők milyen végberendezésen - asztali vagy mobil számítógépen, mobiltelefonon, szórakoztató elektronikai eszközökön fogadják a multimédiás tartalmat.

A szolgáltatók a Cisco IP NGN (Cisco IP Next Generation Network - Új Generációs IP Hálózat) architektúráján keresztül biztosíthatják ügyfeleiknek a multimédiás szolgáltatásokat. A Cisco IP NGN az alkalmazások és előfizetők egyedi kezelésén alapuló szolgáltatások fejlesztését és bevezetését teszi lehetővé. A konvergens szolgáltatások képesek a hang-, a kép- és az adatátvitelt akár az úton lévő vagy helyüket változtató felhasználóknak is folyamatosan biztosítani.

A Cisco Service Exchange Framework (SEF) keretrendszer intelligens alkalmazás előfizető szintű szolgáltatásszabályozást valósít meg, amellyel hang-, videó- és adatátviteli szolgáltatások építhetők ki az egységes vezetékes és mobil (FMC) hálózatokon.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.