Hirdetés
. Hirdetés

Elsötétül a Gmail

|

Elkészült az androidos Gmail app sötét üzemmódja, amelyet fokozatosan tesz elérhetővé a felhasználók számára a Google.

Hirdetés

Hirdetés

Beváltotta ígéretét a Google, és az Android 10 operációs rendszer megjelenésével egyidőben elkészült a népszerű levelező app, a Gmail sötét üzemmódja, amely egyelőre csupán néhány szerencsés felhasználó számára elérhető.

Hírek szerint az új szolgáltatás fokozatosan jut el a mobilozókhoz, így sajnos nem mindenki élvezheti azonnal az előnyeit. A sötét téma a 2019.08.18.267044774-es verzióban jelent meg, használata azonban egy szerveroldali kapcsolót igényel, ami más szóval azt jelenti, hogy hiába futtatja valaki ezt a verziót, a sötét mód használatához a Google engedélyezésére van szükség. Egyelőre nincs információ arról, hogy a funkció mikor válik széles körben elérhetővé.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.