Hirdetés
. Hirdetés

Eltűnő szilveszteri SMS-ek

|

Élőszóban vagy online kívánunk boldog új évet.

Hirdetés

2014 szilveszterén is folytatódott a karácsonyi ünnepek alatt tapasztalt tendencia: drasztikusan növekvő adatforgalom, a korábbiaknál nagyobb hangforgalom és több elküldött MMS, valamint csökkenő SMS-küldés jellemezte 2014 utolsó éjszakáját, közölte hétfőn a Vodafone Magyarország.

Hirdetés

A Vodafone ügyfelei által generált adatforgalom 2014. december 31-én és 2015. január 1-én együttesen közel 60 %-kal haladta meg az egy évvel korábbit és 130%-kal a 2012-es szintet.
Az újévi üdvözletek között is egyre nagyobb súllyal jelenlévő social media és online megoldások mellett jól láthatóan nagyon sokan kívántak boldog új évet élőszóban, illetve MMS-ben, illetve csökkenő forgalom ellenére SMS-ben is.

 

2014/2015 fordulóján a Vodafone ügyfelei 7,7 millió SMS-t küldtek el, ami 2012/2013 szilveszteréhez képest 7%-os csökkenést jelent. Ugyanakkor az egyre népszerűbb korlátlan csomagoknak köszönhetően a hangforgalom 2014/2015 fordulóján 24%-kal haladta meg a két évvel korábbit és közel 10 százalékkal az előző évi szintet, míg a szilveszter és új év napján MMS-esben küldött üdvözletek száma 2 év alatt 14%-kal nőtt.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.